Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chevaliers Tristes Pilotes Petits
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Chazot is nu in balbezit. Raus bereikt de bal nog maar net als eerste. Raus passt de bal in één keer door. Collart bereikt de bal nog maar net als eerste. Collart haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Kunen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutschler verovert de bal door een tackle van achteren. Mutschler met een sublieme pass. Daar is Collart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Collart haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Mutschler geeft een hoge lob. Collart bereikt de bal nog maar net als eerste. Wampach maakt een afschuwelijke overtreding. Collart moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Collart kan niet meer verder spelen. Tremont komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Konen geeft een hoge lob. Courtet kopt de bal weg. Mutschler heeft problemen om de bal te vangen. Boeres bereikt de bal nog maar net als eerste. Boeres haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Konen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenoir is nu in balbezit. Konen onderschept slim de pass. Raus verovert de bal door een tackle van achteren. Raus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chevaliers Tristes 32%, Pilotes Petits 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chevaliers Tristes - Pilotes Petits 0:0

60e minuut.
Tremont probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Raus is nu in balbezit. Tremont bereikt de bal nog maar net als eerste. Tremont haalt uit met een fantastische trap. Czuga probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Pletschette zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Raus geeft een lange en hoge pass. Belgacem probeert de bal aan de voet te houden. Chazot is nu in balbezit. Chazot draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chevaliers Tristes - Pilotes Petits 1:0

85e minuut.
Lenoir probeert naar een medespeler te passen. Raus bereikt de bal nog maar net als eerste. Raus passt de bal in één keer door. Tremont is nu in balbezit. Tremont haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Mutschler is nu in balbezit. Courtet rent richting de bal. Reding bereikt de bal nog maar net als eerste. Reding schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cotte de bal onder controle te krijgen. Di Bartolomeo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chevaliers Tristes 41%, Pilotes Petits 59%.
Chevaliers Tristes - Pilotes Petits 1:0