Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pensionnés Excellents Députés Excellents
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen hopeless


3e minuut.
Sibertin kopt de bal weg. Schlim bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlim passt de bal zonder na te denken. Dahlem bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlem haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pensionnés Excellents - Députés Excellents 0:1

16e minuut.
Castellani verovert de bal door een tackle van achteren. Castellani met een sublieme pass. Kellen is nu in balbezit. Tissen is nu in balbezit. Tissen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Biever rent richting de bal. Biever haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Jacquet de bal. Dahlem bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlem draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Kellen passt de bal zonder na te denken. Dürrer is nu in balbezit. Dürrer passt de bal met de wreef. Tissen is nu in balbezit. Tissen draait met de bal, schiet en ... Hamelius probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pensionnés Excellents - Députés Excellents 1:1

26e minuut.
Hunnewald is nu in balbezit. Kellen onderschept slim de pass. Kellen passt de bal met de wreef. Tissen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tissen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Biever bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacquet rent richting de bal. Jacquet probeert naar een medespeler te passen. Tissen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tissen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pensionnés Excellents 43%, Députés Excellents 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pensionnés Excellents - Députés Excellents 1:1

66e minuut.
Daar is Biever, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gashi passt de bal met de wreef. Kellen rent richting de bal. Kellen schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Fellens geeft een hoge lob. Duboscq heeft problemen om de bal te vangen. Sibertin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sibertin is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

73e minuut.
Poulet kopt de bal weg. Guevel probeert de bal aan de voet te houden. Dahlem is nu in balbezit. Dahlem haalt uit met een fantastische trap. Bruck probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pensionnés Excellents 52%, Députés Excellents 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pensionnés Excellents - Députés Excellents 1:1