Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 13:28
  • Competitiewedstrijd: V-League
  • Stadion: San Siro
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 52000
AC Milan ☆ ZaoMan FC ☆
523w Tactiek Focus - wing
58% Balbezit 42%
30% Spel op eigen helft 70%
24 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
65.5 gemiddelde waardering 47.7
incredible Schieten good
excellent Passen good
excellent Verdedigen very good


3e minuut.
Carve rent richting de bal. Gomułka verovert de bal door een tackle van achteren. Chyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyła geeft een lange en hoge pass. Angulo Alboniga maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Grzymała passt de bal met de wreef. Angulo Alboniga is nu in balbezit. Kocoł begaat een overtreding. Kocoł krijgt een gele kaart. Angulo Alboniga raakt geblesseerd tijdens het duel. Chyła zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Scarlat rent richting de bal. Scarlat geeft de bal voor. Angulo Alboniga krijgt zijn hoofd ertegen. Sessegolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Scarlat bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlat geeft de bal voor. Klungelig pakt Kocoł de bal. Angulo Alboniga rent richting de bal. Angulo Alboniga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan - ☆ ZaoMan FC ☆ 1:0

22e minuut.
Scarlat is nu in balbezit. Scarlat geeft een hoge lob. Soklangaç heeft problemen om de bal te vangen. Angulo Alboniga is nu in balbezit. Angulo Alboniga schiet op doel. Sessegolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Milunović speelt de bal door. Gia Kiên geeft een lange en hoge pass. Coquet is nu in balbezit. Coquet schiet op doel. Tiến Ðức maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Milan - ☆ ZaoMan FC ☆ 1:1

30e minuut.
Doeltrap. Pâslariu komt het veld opgelopen. Pierniczak komt het veld opgelopen. Camboni komt het veld opgelopen. Liétaer komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Carve speelt de bal door. Cisło bereikt de bal nog maar net als eerste. Angulo Alboniga is nu in balbezit. Angulo Alboniga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan - ☆ ZaoMan FC ☆ 2:1

43e minuut.
Ðăng Khoa met de inworp. Khắc Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Khắc Thành passt de bal in één keer door. Ðăng Khoa is nu in balbezit. Ðăng Khoa geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pâslariu is nu in balbezit. Pâslariu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milan 35%, ☆ ZaoMan FC ☆ 65%.
AC Milan - ☆ ZaoMan FC ☆ 2:1

47e minuut.
Scarlat rent richting de bal. Scarlat met een sublieme pass. Cisło bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisło geeft een hoge lob. Angulo Alboniga springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Việt Tiến bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocoł verovert de bal door een tackle van achteren. Kocoł speelt de bal door. Daar is Cisło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cisło schiet op doel. Sessegolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Chyła met de inworp. Việt Tiến bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Tiến geeft een hoge lob. Cisło maakt een snoekduik en kopt de bal. Sessegolo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan - ☆ ZaoMan FC ☆ 3:1

60e minuut.
Chyła verovert de bal door een tackle van achteren. Chyła passt de bal met de wreef. Angulo Alboniga rent richting de bal. Angulo Alboniga haalt uit met een fantastische trap. Sessegolo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

68e minuut.
Chyła verovert de bal door een tackle van achteren. Chyła geeft een lange en hoge pass. Cisło kopt de bal weg. Angulo Alboniga bereikt de bal nog maar net als eerste. Angulo Alboniga draait met de bal, schiet en ... Sessegolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Việt Tiến geeft een lange en hoge pass. Scarlat bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlat passt de bal met de wreef. Cisło is nu in balbezit. Cisło draait met de bal, schiet en ... Sessegolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Kocoł rent richting de bal. Kocoł geeft de bal voor. Klungelig pakt Scarlat de bal. Scarlat geeft een lange en hoge pass. Angulo Alboniga maakt een snoekduik en kopt de bal. Sessegolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Pineda is nu in balbezit. Pineda passt de bal met de wreef. Minh Sơn probeert naar een medespeler te passen. Cisło is nu in balbezit. Cisło schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Việt Tiến geeft een lange en hoge pass. Ðăng Khoa onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Chyła neemt de hoekschop. Cisło maakt een snoekduik en kopt de bal. Sessegolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Angulo Alboniga is nu in balbezit. Geantă is nu in balbezit. Angulo Alboniga verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Angulo Alboniga de bal. Angulo Alboniga schiet op doel. Sessegolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Kocoł de bal. Cisło bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisło schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan - ☆ ZaoMan FC ☆ 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milan 25%, ☆ ZaoMan FC ☆ 75%.
AC Milan - ☆ ZaoMan FC ☆ 4:1