Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 13:28
  • Competitiewedstrijd: V-League
  • Stadion: Chel$ea FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 24416
Huế FC Golden W☆rriors
AAA1 Tactiek 5-3-2-gegen
40% Balbezit 60%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.2 gemiddelde waardering 67.7
average Schieten incredible
solid Passen outstanding
adequate Verdedigen solid


1e minuut.
Kırıkkalelioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nam Việt verovert de bal door een tackle van achteren. Nam Việt geeft de bal voor. Crexell springt en kopt de bal. Pisont probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Huế FC - Golden W☆rriors 0:1

5e minuut.
Nam Việt met de inworp. Hoàng Quyết probeert naar een medespeler te passen. Nam Việt is nu in balbezit. Nam Việt geeft een hoge lob. Crexell maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Arzoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Arzoglou met een sublieme pass. Kum bereikt de bal nog maar net als eerste. Kum draait met de bal, schiet en ... Pisont probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Huế FC - Golden W☆rriors 0:2

8e minuut.
Nam Việt rent richting de bal. Nam Việt geeft een hoge lob. Kum springt en kopt de bal. Pisont probeert wanhopig de bal te grijpen. Na een snelle pass probeert Słuszka de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Crexell is nu in balbezit. Crexell passt de bal in één keer door. Kum bereikt de bal nog maar net als eerste. Kum draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Huế FC - Golden W☆rriors 0:3

9e minuut.
Papalyan probeert naar een medespeler te passen. Kırıkkalelioğlu is nu in balbezit. Tấn Thành begaat een overtreding. Tấn Thành krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Trung Phúc geeft een lange en hoge pass. Hoàng Quyết speelt de bal door. Kum is nu in balbezit. Kum haalt uit met een fantastische trap. Pisont werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huế FC - Golden W☆rriors 0:4

20e minuut.
Hoàng Quyết rent richting de bal. Hoàng Quyết geeft een lange en hoge pass. Crexell springt en kopt de bal. Daar is Słuszka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pisont werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huế FC - Golden W☆rriors 0:5

23e minuut.
Kum is nu in balbezit. Kum geeft de bal voor. Pisont met een sublieme pass. Anh Hoàng rent richting de bal. Anh Hoàng geeft de bal voor. Pisont probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hoàng Quyết bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Quyết schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Hoàng Quyết bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Hoàng Quyết de bal. Hoàng Quyết passt de bal in één keer door. Kum bereikt de bal nog maar net als eerste. Kum schiet op doel. Pisont kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Tấn Thành kopt de bal weg. Vân Quang probeert de bal aan de voet te houden. Nam Việt met een sublieme pass. Hoàng Quyết geeft een hoge lob. Kum krijgt zijn hoofd ertegen. Pisont kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Crexell met de inworp. Vân Quang rent richting de bal. Vân Quang geeft een lange en hoge pass. Kum springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Klungelig pakt Vân Quang de bal. Trung Phúc rent richting de bal. Trung Phúc geeft een hoge lob. Crexell rent richting de bal. Crexell haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huế FC 76%, Golden W☆rriors 24%.
Huế FC - Golden W☆rriors 0:5

50e minuut.
Bielecki rent richting de bal. Vân Quang verovert de bal door een tackle van achteren. Vân Quang probeert naar een medespeler te passen. Crexell bereikt de bal nog maar net als eerste. Crexell haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Kırıkkalelioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tấn Thành verovert de bal door een tackle van achteren. Tấn Thành geeft de bal voor. Hoàng Quyết bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Quyết haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Nam Việt is nu in balbezit. Nam Việt geeft een lange en hoge pass. Kum kopt de bal weg. Crexell is nu in balbezit. Crexell schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Bielecki onderschept slim de pass. Arocha kopt de bal weg. Klungelig pakt Nam de bal. Kum bereikt de bal nog maar net als eerste. Kum haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Kum rent richting de bal. Crexell bereikt de bal nog maar net als eerste. Kum bereikt de bal nog maar net als eerste. Crexell rent richting de bal. Crexell draait met de bal, schiet en ... Pisont probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Kum rent richting de bal. Arzoglou tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kum is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nam Việt zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kum kopt de bal weg. Arocha heeft problemen om de bal te vangen. Crexell is nu in balbezit. Crexell draait met de bal, schiet en ... Pisont bokst de bal weg.

69e minuut.
Kum heeft problemen om de bal te vangen. Crexell bereikt de bal nog maar net als eerste. Kum rent richting de bal. Kum schiet op doel. Pisont probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Huế FC - Golden W☆rriors 0:6

70e minuut.
Kırıkkalelioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kum onderschept slim de pass. Kum passt de bal in één keer door. Crexell rent richting de bal. Crexell draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Nam Việt passt de bal in één keer door. Hoàng Quyết is nu in balbezit. Hoàng Quyết passt de bal in één keer door. Kum is nu in balbezit. Kum schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Vân Quang geeft de bal voor. Kum kopt de bal weg. Hataylıoğlu rent richting de bal. Crexell onderschept slim de pass. Crexell haalt uit met een fantastische trap. Pisont probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Hoàng Quyết onderschept slim de pass. Nam Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Nam Việt passt de bal in één keer door. Kum is nu in balbezit. Kum draait met de bal, schiet en ... Pisont probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kum met een sublieme pass. Crexell bereikt de bal nog maar net als eerste. Crexell draait met de bal, schiet en ... Pisont werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huế FC - Golden W☆rriors 0:7

86e minuut.
Tấn Thành rent richting de bal. Tấn Thành geeft een hoge lob. Kum is nu in balbezit. Kum haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huế FC - Golden W☆rriors 0:8

89e minuut.
Hoàng Quyết zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kırıkkalelioğlu rent richting de bal. Nam Việt verovert de bal door een tackle van achteren. Nam Việt geeft een lange en hoge pass. Crexell maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huế FC - Golden W☆rriors 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huế FC 84%, Golden W☆rriors 16%.
Huế FC - Golden W☆rriors 0:9