Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 13:28
  • Competitiewedstrijd: V-League
  • Stadion: San Siro
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 36064
AC Milan Sao Đỏ FC
523w Tactiek 5311
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
19 Doelpogingen 8
6 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
71.1 gemiddelde waardering 65.7
incredible Schieten formidable
formidable Passen formidable
outstanding Verdedigen formidable


4e minuut.
Dolfo met een sublieme pass. Klungelig pakt Chyła de bal. Chyła passt de bal in één keer door. Angulo Alboniga is nu in balbezit. Angulo Alboniga draait met de bal, schiet en ... Grujević bokst de bal weg.

6e minuut.
Daar is Dolfo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dolfo speelt de bal door. Scarlat is nu in balbezit. Scarlat geeft de bal voor. Angulo Alboniga maakt een snoekduik en kopt de bal. Grujević bokst de bal weg.

8e minuut.
Tiến Ðức met een sublieme pass. Uchyła controleert de bal met de borst. Scarlat is nu in balbezit. Scarlat geeft een hoge lob. Angulo Alboniga springt en kopt de bal. Grujević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Scarlat is nu in balbezit. Scarlat passt de bal met de wreef. Dolfo heeft problemen om de bal te vangen. Dolfo geeft een hoge lob. Cisło krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Daar is Khánh Huy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coriacenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Coriacenco met een sublieme pass. Schipka is nu in balbezit. Schipka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Dolfo met een sublieme pass. Scarlat is nu in balbezit. Scarlat passt de bal zonder na te denken. Cisło bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisło schiet op doel. Grujević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Uchyła geeft een hoge lob. Inworp. Scarlat met de inworp. Dolfo geeft een hoge lob. Angulo Alboniga krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Khánh Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Khánh Huy speelt de bal door. Scarlat bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlat probeert naar een medespeler te passen. Angulo Alboniga is nu in balbezit. Grujević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Pineda passt de bal met de wreef. Khánh Huy speelt de bal door. Scarlat is nu in balbezit. Scarlat geeft een lange en hoge pass. Angulo Alboniga krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan - Sao Đỏ FC 1:0

31e minuut.
Coriacenco is nu in balbezit. Burski verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt López Molero zijn tegenspeler op de grond. López Molero krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Dolfo passt de bal zonder na te denken. Scarlat bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlat passt de bal in één keer door. Cisło bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisło draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Schipka is nu in balbezit. Pineda rent richting de bal. Coriacenco onderschept slim de pass. Coriacenco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Milan - Sao Đỏ FC 1:1

43e minuut.
Chyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyła speelt de bal door. Scarlat is nu in balbezit. Scarlat geeft de bal voor. Angulo Alboniga springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan - Sao Đỏ FC 2:1

45e minuut.
Uchyła onderschept slim de pass. Uchyła geeft de bal voor. Klungelig pakt Coriacenco de bal. Coriacenco draait met de bal, schiet en ... Tiến Ðức maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milan 39%, Sao Đỏ FC 61%.
AC Milan - Sao Đỏ FC 2:1

52e minuut.
Coriacenco is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Khánh Huy. Coriacenco is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. López Molero met een snel genomen vrije trap. Schipka krijgt zijn hoofd ertegen. Tiến Ðức kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Uchyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Uchyła geeft een hoge lob. Scarlat geeft de bal voor. Angulo Alboniga maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan - Sao Đỏ FC 3:1

61e minuut.
Angulo Alboniga krijgt zijn hoofd ertegen. Grujević probeert naar een medespeler te passen. Coriacenco kopt de bal weg. Schipka is nu in balbezit. Schipka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Trung Phúc geeft de bal voor. Dolfo kopt de bal weg. Pudar heeft problemen om de bal te vangen. Angulo Alboniga rent richting de bal. Angulo Alboniga haalt uit met een fantastische trap. Grujević bokst de bal weg.

66e minuut.
Dolfo verovert de bal door een tackle van achteren. Dolfo met een sublieme pass. Scarlat heeft problemen om de bal te vangen. Scarlat geeft een hoge lob. Angulo Alboniga maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan - Sao Đỏ FC 4:1

68e minuut.
Dolfo heeft problemen om de bal te vangen. Dolfo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Scarlat de bal. Scarlat geeft de bal voor. Angulo Alboniga springt en kopt de bal. Grujević bokst de bal weg.

70e minuut.
Schipka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Schipka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Coriacenco zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Tiến Ðức werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan - Sao Đỏ FC 4:2

77e minuut.
Santiesteban probeert de bal aan de voet te houden. Dolfo geeft een lange en hoge pass. Angulo Alboniga bereikt de bal nog maar net als eerste. Angulo Alboniga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan - Sao Đỏ FC 5:2

89e minuut.
Pineda rent richting de bal. Coriacenco verovert de bal door een tackle van achteren. Burski begaat een overtreding. Burski krijgt een gele kaart. Coriacenco is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Santiesteban komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milan 37%, Sao Đỏ FC 63%.
AC Milan - Sao Đỏ FC 5:2