Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 13:28
  • Competitiewedstrijd: Hạng I.01
  • Stadion: H&A Stadium
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 7642
H&A Football Club Little Star
523 Tactiek Eagle
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
41.6 gemiddelde waardering 43
good Schieten adequate
average Passen good
good Verdedigen adequate


10e minuut.
Đukić met een sublieme pass. Gimalski probeert de bal met de borst te controleren. Gimalski geeft een lange en hoge pass. Serventi is nu in balbezit. Serventi schiet op doel. Sulikowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Stachyra geeft een hoge lob. Kusienicki probeert naar een medespeler te passen. Vergara met een sublieme pass. Neneman rent richting de bal. Neneman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
H&A Football Club - Little Star 0:1

32e minuut.
Stachyra passt de bal met de wreef. Ngọc Thọ met een sublieme pass. Yang-Sin rent richting de bal. Anh Việt rent richting de bal. Anh Việt draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
H&A Football Club - Little Star 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: H&A Football Club 45%, Little Star 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
H&A Football Club - Little Star 1:1

46e minuut.
Na een snelle pass probeert Ngọc Thọ de bal onder controle te krijgen. Yang-Sin is nu in balbezit. Fletcher begaat een overtreding. Yang-Sin raakt geblesseerd tijdens het duel. Yang-Sin komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Vergara is nu in balbezit. Vergara geeft de bal voor. Neneman bereikt de bal nog maar net als eerste. Neneman draait met de bal, schiet en ... Sulikowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Vergara passt de bal in één keer door. Đukić is nu in balbezit. Đukić passt de bal zonder na te denken. Serventi is nu in balbezit. Serventi draait met de bal, schiet en ... Sulikowski bokst de bal weg.

67e minuut.
Ion geeft een lange en hoge pass. Stachyra kopt de bal weg. Neneman bereikt de bal nog maar net als eerste. Neneman haalt uit met een fantastische trap. Sulikowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Neneman bereikt de bal nog maar net als eerste. Neneman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
H&A Football Club - Little Star 1:2

68e minuut.
Klungelig pakt Ngọc Thọ de bal. Serventi onderschept slim de pass. Serventi speelt de bal door. Neneman rent richting de bal. Neneman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: H&A Football Club 50%, Little Star 50%.
H&A Football Club - Little Star 1:2