Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 13:28
  • Competitiewedstrijd: Hạng I.01
  • Stadion: Ninh Bình
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 8766
☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆☆☆ GIAO TIẾN FC
#game2 Tactiek 5-3-2
57% Balbezit 43%
32% Spel op eigen helft 68%
8 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.3 gemiddelde waardering 38.8
very good Schieten average
solid Passen adequate
solid Verdedigen solid


7e minuut.
Bá Long is nu in balbezit. Bá Long geeft de bal voor. Giambelli kan de bal niet met de borst controleren. Đình Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Hải haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆☆☆ - GIAO TIẾN FC 0:1

21e minuut.
Ngọc Thiện passt de bal in één keer door. Giambelli is nu in balbezit. Giambelli passt de bal zonder na te denken. Méhes rent richting de bal. Méhes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Schneeberger speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thiện Tâm met een snelle inworp. Vân Trung probeert naar een medespeler te passen. Khắc Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Khắc Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Khắc Tuấn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆☆☆ - GIAO TIẾN FC 0:2

26e minuut.
Maiolini rent richting de bal. Hoài Bắc geeft een lange en hoge pass. Maiolini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Méhes rent richting de bal. Méhes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Vaquero raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Coney komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆☆☆ 36%, GIAO TIẾN FC 64%.
☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆☆☆ - GIAO TIẾN FC 0:2

61e minuut.
Méhes passt de bal in één keer door. Ngọc Thiện bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vân Trung. Vân Trung krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Méhes bereikt de bal nog maar net als eerste. Méhes speelt de bal door. Maiolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiolini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆☆☆ - GIAO TIẾN FC 1:2

74e minuut.
Silivaş rent richting de bal. Silivaş geeft de bal voor. Việt Thái kopt de bal weg. Méhes rent richting de bal. Méhes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Méhes passt de bal in één keer door. Ngọc Thiện bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Thiện geeft een hoge lob. Maiolini springt en kopt de bal. Phương Long werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆☆☆ 28%, GIAO TIẾN FC 72%.
☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆☆☆ - GIAO TIẾN FC 1:2