Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Happy Family 05C4A TME
#SK-001 Tactiek Địa Kiếp
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
14 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
6 Buitenspel 1
45.4 gemiddelde waardering 48.9
solid Schieten formidable
good Passen good
very good Verdedigen good


9e minuut.
Burduşel onderschept slim de pass. Burduşel geeft de bal voor. Pohlers probeert naar een medespeler te passen. Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hùng geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Coporan kopt de bal weg. Burduşel is nu in balbezit. Vân Long begaat een overtreding. Vân Long krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Burduşel verovert de bal door een tackle van achteren. Burduşel passt de bal met de wreef. Timmer rent richting de bal. Timmer geeft een hoge lob. Pisan springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Winiecki verovert de bal door een tackle van achteren. Winiecki geeft een hoge lob. Daar is Hoàng Khánh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hùng haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Timmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Timmer geeft een lange en hoge pass. Pisan kopt de bal weg. Hùng heeft problemen om de bal te vangen. Hùng draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Happy Family 36%, 05C4A TME 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Happy Family - 05C4A TME 0:0

55e minuut.
Constantinescu is nu in balbezit. Burduşel onderschept slim de pass. Burduşel geeft de bal voor. Pisan rent richting de bal. Pisan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ðức Thọ met de inworp. Pangallo met een sublieme pass. Constantinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantinescu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Winiecki is nu in balbezit. Đình Văn onderschept slim de pass. Đình Văn met een sublieme pass. Vân Long is nu in balbezit. Vân Long schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Happy Family - 05C4A TME 0:1

58e minuut.
Pisan speelt de bal door. Hùng is nu in balbezit. Pisan rent richting de bal. Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hùng haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Pangallo is nu in balbezit. Pangallo speelt de bal door. Timmer is nu in balbezit. Timmer geeft de bal voor. Pisan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Happy Family - 05C4A TME 1:1

77e minuut.
Włocki geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pangallo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Constantinescu rent richting de bal. Constantinescu haalt uit met een fantastische trap. de la Hoz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Happy Family - 05C4A TME 1:2

79e minuut.
Włocki geeft de bal voor. Pisan controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Miodopolski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Constantinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantinescu schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Happy Family - 05C4A TME 1:3

82e minuut.
Pănican passt de bal met de wreef. Timmer is nu in balbezit. Pangallo maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Pangallo moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Pangallo schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

84e minuut.
Hoàng Khánh kopt de bal weg. Klungelig pakt De Backer de bal. Pisan rent richting de bal. Pisan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Happy Family - 05C4A TME 2:3

87e minuut.
Özartunç is nu in balbezit. Pisan verovert de bal door een tackle van achteren. Pisan speelt de bal door. Hùng is nu in balbezit. Hùng haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Winiecki geeft een lange en hoge pass. Pisan controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. De Backer maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Burduşel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vân Long verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Happy Family - 05C4A TME 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Happy Family 36%, 05C4A TME 64%.
Happy Family - 05C4A TME 2:4