Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SUPPER STAR Red Rage FC
NamBaHai Tactiek Bui Ha 3 ST
34% Balbezit 66%
80% Spel op eigen helft 20%
2 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.6 gemiddelde waardering 50
good Schieten solid
average Passen good
weak Verdedigen average


16e minuut.
Durka is nu in balbezit. Durka geeft een lange en hoge pass. Firea heeft problemen om de bal te vangen. Mielniczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielniczek schiet op doel. Trujillo bokst de bal weg.

20e minuut.
Ivaneža passt de bal zonder na te denken. Satrustegui rent richting de bal. Satrustegui probeert naar een medespeler te passen. Oskierko heeft problemen om de bal te vangen. Oskierko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Klungelig pakt Ivaneža de bal. Ivaneža geeft een lange en hoge pass. Csák kopt de bal weg. Oskierko is nu in balbezit. Oskierko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SUPPER STAR - Red Rage FC 0:1

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oskierko met een snelle inworp. Ivaneža is nu in balbezit. Ivaneža geeft de bal voor. Mutti springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Ivaneža passt de bal met de wreef. Oskierko is nu in balbezit. Vergara met een sublieme pass. Oskierko rent richting de bal. Oskierko geeft de bal voor. Paan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SUPPER STAR 86%, Red Rage FC 14%.
SUPPER STAR - Red Rage FC 0:1

47e minuut.
Ovidiu geeft een lange en hoge pass. Gardas kopt de bal weg. Satrustegui speelt de bal door. Csák is nu in balbezit. Csák schiet op doel. Paan bokst de bal weg. Paal!

55e minuut.
Ivaneža rent richting de bal. Ivaneža speelt de bal door. Oskierko met een sublieme pass. Mutti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Satrustegui kopt de bal weg. Gardas heeft problemen om de bal te vangen. Für is nu in balbezit. Mutti onderschept slim de pass. Mutti draait met de bal, schiet en ... Paan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Ovidiu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gardas de bal. Mutti rent richting de bal. Mutti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SUPPER STAR - Red Rage FC 0:2

76e minuut.
Ressaviado is nu in balbezit. Ressaviado geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vergara de bal. Mutti is nu in balbezit. Mutti draait met de bal, schiet en ... Paal!

79e minuut.
Inworp. Oskierko met een snelle inworp. Ivaneža speelt de bal door. Orejuela is nu in balbezit. Orejuela geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Vergara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergara geeft een lange en hoge pass. Ressaviado probeert de bal met de borst te controleren. Mielniczek is nu in balbezit. Mielniczek schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SUPPER STAR 74%, Red Rage FC 26%.
SUPPER STAR - Red Rage FC 0:2