Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HaoNguyen FC LH SaiGon
HN_A Tactiek 433v3
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
45.9 gemiddelde waardering 45.7
very good Schieten very good
solid Passen good
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Anh Sơn passt de bal in één keer door. Khắc Cường rent richting de bal. Ripepi bereikt de bal nog maar net als eerste. Khắc Cường verovert de bal door een tackle van achteren. Khắc Cường haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Bertrams, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bucewka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Minh Nghĩa is nu in balbezit. Minh Nghĩa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HaoNguyen - FC LH SaiGon 0:1

9e minuut.
Lewator is nu in balbezit. Lewator passt de bal in één keer door. Melon bereikt de bal nog maar net als eerste. Melon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HaoNguyen - FC LH SaiGon 1:1

12e minuut.
Việt Khoa is nu in balbezit. Việt Khoa probeert naar een medespeler te passen. Quang Linh geeft een hoge lob. Anh Sơn maakt een snoekduik en kopt de bal. Bucewka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Lewator bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Khoa verovert de bal door een tackle van achteren. Việt Khoa probeert naar een medespeler te passen. Minh Nghĩa rent richting de bal. Minh Nghĩa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Anh Sơn is nu in balbezit. Khắc Cường rent richting de bal. Ripepi onderschept slim de pass. Anh Sơn rent richting de bal. Anh Sơn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HaoNguyen - FC LH SaiGon 1:2

21e minuut.
Khắc Tuấn raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Thanh Việt komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Lewator bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewator passt de bal zonder na te denken. Thanh Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Melon onderschept slim de pass. Melon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Zanchini is nu in balbezit. Nghĩa Dũng onderschept slim de pass. Nghĩa Dũng passt de bal met de wreef. Melon is nu in balbezit. Melon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HaoNguyen - FC LH SaiGon 2:2

38e minuut.
Thanh Việt is nu in balbezit. Thanh Việt met een sublieme pass. Ripepi is nu in balbezit. Anh Sơn verovert de bal door een tackle van achteren. Anh Sơn haalt uit met een fantastische trap. Bucewka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Ferraris rent richting de bal. Inworp. Khắc Cường zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quang Linh geeft een hoge lob. Anh Sơn maakt een snoekduik en kopt de bal. Bucewka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HaoNguyen 61%, FC LH SaiGon 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HaoNguyen - FC LH SaiGon 2:2

47e minuut.
Ripepi passt de bal in één keer door. Nghĩa Dũng is nu in balbezit. Nghĩa Dũng passt de bal in één keer door. Melon is nu in balbezit. Melon schiet op doel. Mundi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
HaoNguyen - FC LH SaiGon 3:2

49e minuut.
Ferraris geeft de bal voor. Raspudić bereikt de bal nog maar net als eerste. Raspudić speelt de bal door. Nghĩa Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Nghĩa Dũng schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Klungelig pakt Khắc Cường de bal. Quang Linh bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Linh geeft een lange en hoge pass. Việt Khoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Khoa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Thanh Việt kopt de bal weg. Minh Nghĩa rent richting de bal. Việt Khoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Khoa geeft een lange en hoge pass. Anh Sơn springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Melon rent richting de bal. Zanchini verovert de bal door een tackle van achteren. Zanchini geeft de bal voor. Khắc Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Khắc Cường draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Bucewka trapt de bal weg van het doel. Raspudić kan de bal niet met de borst controleren. Raspudić passt de bal met de wreef. Daar is Melon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melon haalt uit met een fantastische trap. Mundi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Thanh Việt speelt de bal door. Minh Nghĩa rent richting de bal. Minh Nghĩa passt de bal in één keer door. Anh Sơn is nu in balbezit. Anh Sơn draait met de bal, schiet en ... Bucewka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HaoNguyen - FC LH SaiGon 3:3

68e minuut.
Bucewka probeert naar een medespeler te passen. Quang Linh kopt de bal weg. Khắc Cường is nu in balbezit. Khắc Cường geeft een hoge lob. Anh Sơn springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Inworp. Quốc Khánh komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Ripepi onderschept slim de pass. Ripepi geeft een lange en hoge pass. Zanchini rent richting de bal. Melon onderschept slim de pass. Melon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Raspudić bereikt de bal nog maar net als eerste. Raspudić speelt de bal door. Zanchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Melon onderschept slim de pass. Melon schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
HaoNguyen - FC LH SaiGon 4:3

80e minuut.
Trọng Duy komt het veld opgelopen. Hoàng Dũng komt het veld opgelopen. Thành Vinh komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HaoNguyen 55%, FC LH SaiGon 45%.
HaoNguyen - FC LH SaiGon 4:3