Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 13:29
  • Competitiewedstrijd: Hạng I.03
  • Stadion: V120Z Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 1932
V120Z CLB Hà Nội
ATTACKING Tactiek New Tactics
40% Balbezit 60%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
29.9 gemiddelde waardering 51.5
matig Schieten zeer goed
matig Passen zeer goed
slecht Verdedigen goed


1e minuut.
Menéndez kopt de bal weg. Daar is Nilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łabudziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilă onderschept slim de pass. Nilă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Pedraza geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bidziński met de inworp. Menéndez geeft een lange en hoge pass. Sandrini maakt een snoekduik en kopt de bal. Wright verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Berdys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
V120Z - CLB Hà Nội 0:1

15e minuut.
Maliszewski rent richting de bal. Nilă verovert de bal door een tackle van achteren. Nilă geeft de bal voor. Sandrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandrini schiet op doel. Wright bokst de bal weg. Ivančo kopt de bal weg. Sandrini is nu in balbezit. Sandrini schiet op doel. Wright verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Bidziński kopt de bal weg. Menéndez is nu in balbezit. Menéndez geeft een hoge lob. Ivančo krijgt zijn hoofd ertegen. Wright werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Bidziński passt de bal zonder na te denken. Sandrini is nu in balbezit. Pedraza is nu in balbezit. Sandrini verovert de bal door een tackle van achteren. Sandrini schiet op doel. Wright bokst de bal weg.

19e minuut.
Menéndez passt de bal met de wreef. Nilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilă passt de bal met de wreef. Ivančo is nu in balbezit. Ivančo draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Menéndez geeft een hoge lob. Pedraza rent richting de bal. Sandrini onderschept slim de pass. Sandrini schiet op doel. Skowroński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Sandrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandrini draait met de bal, schiet en ... Maliszewski probeert de bal met de borst te controleren. Nilă is nu in balbezit. Nilă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Maliszewski is nu in balbezit. Nilă onderschept slim de pass. Nilă passt de bal met de wreef. Ivančo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivančo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Menéndez met de inworp. Bidziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidziński passt de bal zonder na te denken. Menéndez geeft een lange en hoge pass. Ivančo maakt een snoekduik en kopt de bal. Wright bokst de bal weg.

41e minuut.
Łabudziński rent richting de bal. Nilă onderschept slim de pass. Nilă passt de bal zonder na te denken. Ivančo is nu in balbezit. Ivančo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: V120Z 79%, CLB Hà Nội 21%.
V120Z - CLB Hà Nội 0:1

53e minuut.
Łabudziński is nu in balbezit. Nilă verovert de bal door een tackle van achteren. Nilă passt de bal in één keer door. Ivančo is nu in balbezit. Ivančo draait met de bal, schiet en ... Wright verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Menéndez rent richting de bal. Menéndez geeft een hoge lob. Daar is Skowroński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandrini rent richting de bal. Sandrini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
V120Z - CLB Hà Nội 0:2

59e minuut.
Noszczak is nu in balbezit. Ivančo verovert de bal door een tackle van achteren. Ivančo geeft de bal voor. Sandrini rent richting de bal. Sandrini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Postoacă bereikt de bal nog maar net als eerste. Postoacă geeft een lange en hoge pass. Stolec kopt de bal weg. Daar is Ivančo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivančo haalt uit met een fantastische trap. Wright verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Menéndez kan de bal niet met de borst controleren. Menéndez geeft de bal voor. Ivančo kopt de bal weg. Ivančo is nu in balbezit. Ivančo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Nilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilă geeft een hoge lob. Sandrini is nu in balbezit. Sandrini haalt uit met een fantastische trap. Wright werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
V120Z - CLB Hà Nội 0:3

76e minuut.
Nilă passt de bal met de wreef. Beldeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Beldeanu geeft de bal voor. Sandrini is nu in balbezit. Sandrini met een sublieme pass. Wright probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ivančo rent richting de bal. Ivančo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
V120Z - CLB Hà Nội 0:4

80e minuut.
Menéndez is nu in balbezit. Menéndez geeft een lange en hoge pass. Ivančo rent richting de bal. Ivančo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
V120Z - CLB Hà Nội 0:5

85e minuut.
Bednarczyk geeft de bal voor. Inworp. Łabudziński met de inworp. Klungelig pakt Noszczak de bal. Noszczak geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Nilă probeert naar een medespeler te passen. Menéndez rent richting de bal. Menéndez passt de bal zonder na te denken. Bidziński geeft een lange en hoge pass. Ivančo maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Bednarczyk geeft een lange en hoge pass. Sandrini kopt de bal weg. Daar is Nilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivančo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivančo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Nilă is nu in balbezit. Nilă passt de bal met de wreef. Bidziński geeft de bal voor. Ivančo is nu in balbezit. Ivančo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
V120Z - CLB Hà Nội 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: V120Z 76%, CLB Hà Nội 24%.
V120Z - CLB Hà Nội 0:6