Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HaoNguyen CLB Hà Nội
HN_A Tactiek New Tactics
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
47 gemiddelde waardering 51.8
solide Schieten zeer goed
goed Passen goed
uitstekend Verdedigen solide


9e minuut.
Daar is Anielski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anielski geeft de bal voor. Ferraris verovert de bal door een tackle van achteren. Sandrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandrini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Menéndez geeft de bal voor. Klungelig pakt Lewator de bal. Lewator geeft een lange en hoge pass. Melon is nu in balbezit. Melon haalt uit met een fantastische trap. McCartney bokst de bal weg.

12e minuut.
Menéndez probeert naar een medespeler te passen. Ivančo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vodić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ivančo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ivančo legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
HaoNguyen - CLB Hà Nội 0:1

14e minuut.
Anielski rent richting de bal. Anielski met een sublieme pass. Ivančo rent richting de bal. Ivančo haalt uit met een fantastische trap. Bucewka probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Sandrini onderschept slim de pass. Sandrini speelt de bal door. Bidziński geeft een lange en hoge pass. Ivančo krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Vodić de bal. Bucewka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Postoacă onderschept slim de pass. Postoacă geeft een lange en hoge pass. Ivančo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivančo draait met de bal, schiet en ... Bucewka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HaoNguyen - CLB Hà Nội 0:2

40e minuut.
Sandrini geeft de bal voor. Klungelig pakt Lewator de bal. Ivančo is nu in balbezit. Ivančo haalt uit met een fantastische trap. Bucewka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HaoNguyen - CLB Hà Nội 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HaoNguyen 62%, CLB Hà Nội 38%.
HaoNguyen - CLB Hà Nội 0:3

70e minuut.
Postoacă is nu in balbezit. Sivrice onderschept slim de pass. Sivrice speelt de bal door. Melon is nu in balbezit. Melon haalt uit met een fantastische trap. McCartney kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Ivančo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ripepi. Ivančo raakt geblesseerd tijdens het duel. Bidziński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ivančo krijgt zijn hoofd ertegen. Bucewka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HaoNguyen - CLB Hà Nội 0:4

84e minuut.
Bucewka trapt de bal weg. Bidziński kopt de bal weg. Ferraris heeft problemen om de bal te vangen. Sandrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandrini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HaoNguyen - CLB Hà Nội 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HaoNguyen 57%, CLB Hà Nội 43%.
HaoNguyen - CLB Hà Nội 0:5