Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 13:29
  • Competitiewedstrijd: Hạng II.03
  • Stadion: BAOMINH Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 543
BAOMINH Tigerbeer
CTH442 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
33% Spel op eigen helft 67%
18 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
28.8 gemiddelde waardering 16.3
average Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Hoàng Phúc speelt de bal door. Quang Lâm bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Lâm passt de bal zonder na te denken. Huy Phong is nu in balbezit. Huy Phong haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Hoàng Phúc onderschept slim de pass. Hoàng Phúc passt de bal met de wreef. Mạnh Dũng is nu in balbezit. Huy Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Huy Phong draait met de bal, schiet en ... Quốc Thắng bokst de bal weg.

28e minuut.
Duy Thành met een snelle inworp. Hồng Sơn rent richting de bal. Bảo Khánh verovert de bal door een tackle van achteren. Bảo Khánh geeft een lange en hoge pass. Đình Phong springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Xuân Thiện passt de bal in één keer door. Quang Lâm probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Xuân Thiện is nu in balbezit. Anh Hoàng rent richting de bal. Anh Hoàng schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BAOMINH - Tigerbeer 1:0

39e minuut.
Duy Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Hồng Sơn onderschept slim de pass. Hồng Sơn speelt de bal door. Huy Phong rent richting de bal. Huy Phong draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Duy Thành is nu in balbezit. Hồng Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Hồng Sơn probeert naar een medespeler te passen. Anh Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Hoàng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BAOMINH - Tigerbeer 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAOMINH 40%, Tigerbeer 60%.
BAOMINH - Tigerbeer 2:0

52e minuut.
Hồng Sơn rent richting de bal. Hồng Sơn passt de bal zonder na te denken. Daar is Tường Minh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huy Phong rent richting de bal. Huy Phong draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Quang Lâm met een snelle inworp. Anh Hoàng is nu in balbezit. Xuân Thiện legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Xuân Thiện krijgt een gele kaart. Anh Hoàng raakt geblesseerd tijdens het duel. Hoàng Trọng neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal.

71e minuut.
Minh Thiện speelt de bal door. Hồng Sơn rent richting de bal. Hoàng Trọng speelt de bal door. Anh Hoàng is nu in balbezit. Anh Hoàng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BAOMINH - Tigerbeer 3:0

75e minuut.
Hoàng Trọng passt de bal in één keer door. Xuân Thiện rent richting de bal. Xuân Thiện passt de bal met de wreef. Huy Phong rent richting de bal. Huy Phong schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Mạnh Dũng met een harde bal richting middenveld. Hoàng Trọng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Trọng passt de bal zonder na te denken. Huy Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Huy Phong draait met de bal, schiet en ... Quốc Thắng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAOMINH 25%, Tigerbeer 75%.
BAOMINH - Tigerbeer 3:0