Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EXTRA TSK DOL
532TAC Tactiek TC442
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
32.9 gemiddelde waardering 31.4
redelijk Schieten goed
matig Passen zwak
matig Verdedigen matig


4e minuut.
Benavides passt de bal zonder na te denken. Kowalczyk is nu in balbezit. Kowalczyk speelt de bal door. Tân Phước rent richting de bal. Tân Phước draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Hoàng Quốc geeft de bal voor. Daar is Sharpe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tân Phước bereikt de bal nog maar net als eerste. Tân Phước draait met de bal, schiet en ... Hoàng Phương maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Trung Dũng rent richting de bal. Rivera verovert de bal door een tackle van achteren. Rivera passt de bal zonder na te denken. Tân Phước is nu in balbezit. Tân Phước haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Trung Dũng haalt uit met een fantastische trap. Rivera kan de bal niet met de borst controleren. Bellumori rent richting de bal. Bellumori schiet op doel. Tân Phước maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

28e minuut.
Klungelig pakt Mihnea de bal. Mydło bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Gazda zijn tegenspeler op de grond. Gazda krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Covrig met een sublieme pass. Bellumori bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marion. Marion krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Balvín speelt de bal door. Mihnea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihnea geeft een lange en hoge pass. Tân Phước rent richting de bal. Tân Phước schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
EXTRA TSK - DOL 0:1

38e minuut.
Gazda rent richting de bal. Mydło is nu in balbezit. Mydło geeft een hoge lob. Benavides bereikt de bal nog maar net als eerste. Benavides geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
EXTRA TSK - DOL 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EXTRA TSK 55%, DOL 45%.
EXTRA TSK - DOL 0:2

53e minuut.
Coudeville speelt de bal door. Mydło bereikt de bal nog maar net als eerste. Mydło geeft de bal voor. Tân Phước is nu in balbezit. Tân Phước schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Coudeville raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Qúy Bình komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Bubník kopt de bal weg. Rejski rent richting de bal. Rejski geeft een hoge lob. Benavides rent richting de bal. Benavides haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Mihnea speelt de bal door. Gazda is nu in balbezit. Mihnea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gazda raakt geblesseerd tijdens het duel. Bubník zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tân Phước bokst de bal weg.

88e minuut.
Bellumori onderschept slim de pass. Bellumori speelt de bal door. Trung Dũng rent richting de bal. Trung Dũng haalt uit met een fantastische trap. Tân Phước maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EXTRA TSK - DOL 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EXTRA TSK 37%, DOL 63%.
EXTRA TSK - DOL 1:2