Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bich Truc Minh Team
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
15 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.4
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Thái Trung met een sublieme pass. Hoàng Trọng is nu in balbezit. Hoàng Trọng speelt de bal door. Trung Giang rent richting de bal. Trung Giang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Trung Phương kopt de bal weg. Trung Giang speelt de bal door. Bảo Quốc speelt de bal door. Việt Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Khôi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Thái Trung verovert de bal door een tackle van achteren. Triệu Thái is nu in balbezit. Triệu Thái probeert naar een medespeler te passen. Nam rent richting de bal. Nam schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bich Truc - Minh Team 1:0

15e minuut.
Hoàng Sửu is nu in balbezit. Hoàng Sửu passt de bal zonder na te denken. Trung Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Khôi rent richting de bal. Việt Khôi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Trung Giang is nu in balbezit. Trung Ðức is nu in balbezit. Trung Giang onderschept slim de pass. Việt Khôi is nu in balbezit. Việt Khôi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bich Truc - Minh Team 1:1

18e minuut.
Việt Khôi is nu in balbezit. Thái Trung is nu in balbezit. Trung Giang verovert de bal door een tackle van achteren. Việt Khôi rent richting de bal. Việt Khôi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Quang Minh trapt de bal weg van het doel. Triệu Thái kopt de bal weg. Bùi Doanh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Nam haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Minh Tiến heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Sửu onderschept slim de pass. Hoàng Sửu speelt de bal door. Trung Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Giang draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Klungelig pakt Triệu Thái de bal. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương passt de bal zonder na te denken. Trung Giang rent richting de bal. Trung Giang draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Triệu Thái verovert de bal door een tackle van achteren. Nam heeft problemen om de bal te vangen. Duy An is nu in balbezit. Nam verovert de bal door een tackle van achteren. Nam draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Quang Minh trapt de bal weg van het doel. Việt Khôi kopt de bal weg. Bảo Quốc speelt de bal door. Trung Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Giang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bich Truc - Minh Team 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bich Truc 60%, Minh Team 40%.
Bich Truc - Minh Team 1:2

46e minuut.
Đức Mạnh is nu in balbezit. Nam onderschept slim de pass. Triệu Thái rent richting de bal. Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Nam haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Trung Tùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Tùng geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tuấn Long de bal. Trung Giang is nu in balbezit. Trung Giang draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

62e minuut.
Hoàng Trọng speelt de bal door. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương geeft een lange en hoge pass. Trung Giang rent richting de bal. Trung Giang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bich Truc - Minh Team 1:3

84e minuut.
Việt Khôi geeft een hoge lob. Trung Ðức probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hoàng Trọng is nu in balbezit. Trung Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Giang draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bich Truc 46%, Minh Team 54%.
Bich Truc - Minh Team 1:3