Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Minh Team 3Who FC
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
18 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 16.4
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chí Công zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trung Hiệp heeft problemen om de bal te vangen. Trung Hiệp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Minh Team - 3Who FC 0:1

17e minuut.
Xuân Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Khôi verovert de bal door een tackle van achteren. Việt Khôi probeert naar een medespeler te passen. Trung Giang rent richting de bal. Trung Giang draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Dương met een sublieme pass. Xuân Huy is nu in balbezit. Việt Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Giang is nu in balbezit. Trung Giang draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Minh Team - 3Who FC 1:1

35e minuut.
Quang Trung geeft een lange en hoge pass. Trung Phương kopt de bal weg. Việt Khôi is nu in balbezit. Trung Giang is nu in balbezit. Trung Giang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Daar is Trung Giang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Việt Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Giang haalt uit met een fantastische trap. Vân Quang maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Xuân Huy met een sublieme pass. Trung Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Giang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Minh Team 36%, 3Who FC 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Minh Team - 3Who FC 1:1

51e minuut.
Chí Khiêm is nu in balbezit. Chí Khiêm probeert naar een medespeler te passen. Văn Minh rent richting de bal. Trung Hiệp rent richting de bal. Trung Hiệp draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Quang Trung kopt de bal weg. Chí Khiêm rent richting de bal. Việt Khôi rent richting de bal. Trung Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Giang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Doeltrap. Chung trapt de bal weg. Đức Mạnh kopt de bal weg. Việt Khôi is nu in balbezit. Việt Khôi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Xuân Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Giang haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vân Quang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Minh Team 31%, 3Who FC 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Minh Team - 3Who FC 1:1