Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Thắng Là Chó N01 MetaHub
Normal Tactiek 442
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 23.1
poor Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Anh Hưng rent richting de bal. Nguyên onderschept slim de pass. Đình Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Tuấn draait met de bal, schiet en ... Hiệp probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Thắng Là Chó N01 - MetaHub 0:1

8e minuut.
Thanh Minh is nu in balbezit. Thanh Minh passt de bal in één keer door. Đình Tuấn rent richting de bal. Đình Tuấn draait met de bal, schiet en ... Hiệp probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Daar is Nguyên, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Đình Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Nguyên is nu in balbezit. Đình Tuấn is nu in balbezit. Đình Tuấn haalt uit met een fantastische trap. Thế Anh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Thắng Là Chó N01 - MetaHub 0:2

15e minuut.
Đình Tuấn met een sublieme pass. Thanh Minh probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Lân bereikt de bal nog maar net als eerste. Nguyên onderschept slim de pass. Nguyên draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Bá Thịnh trapt de bal weg van het doel. Thanh Minh probeert naar een medespeler te passen. Bảo Sơn heeft problemen om de bal te vangen. Đình Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Tuấn geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Nhật Huy passt de bal in één keer door. Thanh Minh rent richting de bal. Thanh Minh geeft de bal voor. Nguyên is nu in balbezit. Nguyên draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Thanh Minh rent richting de bal. Nguyên bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Việt begaat een overtreding. Trung Việt krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Nguyên bereikt de bal nog maar net als eerste. Nguyên geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Anh Phú de bal. Đình Tuấn onderschept slim de pass. Đình Tuấn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Thắng Là Chó N01 - MetaHub 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thắng Là Chó N01 70%, MetaHub 30%.
Thắng Là Chó N01 - MetaHub 0:3

58e minuut.
Nhật Huy geeft de bal voor. Đình Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bảo Sơn. Đình Tuấn wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Đình Tuấn kan niet meer verder spelen. Hoàng Khang komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Văn Hùng trapt de bal weg. Nguyên kopt de bal weg. Hiệp is nu in balbezit. Nguyên is nu in balbezit. Nguyên haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thắng Là Chó N01 - MetaHub 0:4

70e minuut.
Nhật Huy passt de bal zonder na te denken. Hiệp is nu in balbezit. Hoàng Khang onderschept slim de pass. Hoàng Khang haalt uit met een fantastische trap. Thế Anh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thắng Là Chó N01 - MetaHub 0:5

83e minuut.
Mai Hoàng passt de bal zonder na te denken. Trung Việt rent richting de bal. Trung Việt passt de bal met de wreef. Lân is nu in balbezit. Lân draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thắng Là Chó N01 55%, MetaHub 45%.
Thắng Là Chó N01 - MetaHub 0:5