Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Katamayroi Giatroi Anorthosis Futbol Kulübü
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Özerdem bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Özerdem met de inworp. Eleftheriou heeft problemen om de bal te vangen. Eleftheriou geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Demiral kopt de bal weg. Akalin rent richting de bal. Akalin probeert naar een medespeler te passen. Koutsoloukas is nu in balbezit. Koutsoloukas draait met de bal, schiet en ... Georgiades probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Katamayroi Giatroi - Anorthosis Futbol Kulübü 0:1

27e minuut.
Deniz is nu in balbezit. Deniz passt de bal zonder na te denken. Eleftheriou bereikt de bal nog maar net als eerste. Eleftheriou schiet op doel. Koutsoloukas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Katamayroi Giatroi - Anorthosis Futbol Kulübü 0:2

37e minuut.
Livadiotis is nu in balbezit. Eleftheriou verovert de bal door een tackle van achteren. Eleftheriou speelt de bal door. Özerdem is nu in balbezit. Özerdem probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Katamayroi Giatroi 62%, Anorthosis Futbol Kulübü 38%.
Katamayroi Giatroi - Anorthosis Futbol Kulübü 0:2

51e minuut.
Lysandrou heeft problemen om de bal te vangen. Akalin verovert de bal door een tackle van achteren. Akalin probeert naar een medespeler te passen. Eleftheriou is nu in balbezit. Eleftheriou haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Yetkili bereikt de bal nog maar net als eerste. Özerdem verovert de bal door een tackle van achteren. Özerdem passt de bal in één keer door. Eleftheriou bereikt de bal nog maar net als eerste. Eleftheriou haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Omerou geeft de bal voor. Zacharatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Demiral maakt een afschuwelijke overtreding. Demiral krijgt een gele kaart. Zacharatos moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Zacharatos kan niet meer verder spelen. Drakos komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Kantzilieris trapt de bal weg van het doel. Lysandrou kopt de bal weg. Daar is Drakos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sylvestros is nu in balbezit. Sylvestros schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Sylvestros is nu in balbezit. Sylvestros probeert naar een medespeler te passen. Yetkili probeert naar een medespeler te passen. Drakos is nu in balbezit. Drakos schiet op doel. Kavazis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Livadiotis is nu in balbezit. Eleftheriou bereikt de bal nog maar net als eerste. Livadiotis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Eleftheriou roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Eleftheriou kan niet meer verder spelen. Atlas komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Georgiades trapt de bal weg van het doel. Inworp. Violaris zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Atlas bereikt de bal nog maar net als eerste. Atlas geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Katamayroi Giatroi 55%, Anorthosis Futbol Kulübü 45%.
Katamayroi Giatroi - Anorthosis Futbol Kulübü 0:2