Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tokat Flokoi Rize Esnaf Spor
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 16.3
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Hadjiaros is nu in balbezit. Elcil bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadjiaros tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hadjiaros krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Hadjiaros verovert de bal door een tackle van achteren. Kittos rent richting de bal. Hadjiaros onderschept slim de pass. Hadjiaros schiet op doel. Koutsokoumnis probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Zanetou probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hadjiaros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akifler is nu in balbezit. Akifler schiet op doel. Foti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Daar is Socratous, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oraloğlu is nu in balbezit. Oraloğlu speelt de bal door. Klungelig pakt Hadjiaros de bal. Hadjiaros draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Çağlar geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Çınar met een snelle inworp. Elcil is nu in balbezit. Elcil schiet op doel. Kaiafas bokst de bal weg. Flouris is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Tokat Flokoi - Rize Esnaf Spor 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tokat Flokoi 51%, Rize Esnaf Spor 49%.
Tokat Flokoi - Rize Esnaf Spor 0:1

67e minuut.
Liatsos probeert de bal aan de voet te houden. Hadjiaros rent richting de bal. Liatsos is nu in balbezit. Hadjiaros verovert de bal door een tackle van achteren. Hadjiaros haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tokat Flokoi - Rize Esnaf Spor 1:1

73e minuut.
Liatsos trapt de bal weg van het doel. Elcil kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Trizas de bal onder controle te krijgen. Flouris verovert de bal door een tackle van achteren. Flouris haalt uit met een fantastische trap. Kaiafas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tokat Flokoi 55%, Rize Esnaf Spor 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tokat Flokoi - Rize Esnaf Spor 1:1