Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yozgat Demir Çelik Kremastoí Rokades
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.1 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Fasouliotis is nu in balbezit. Fasouliotis passt de bal in één keer door. Beyidoğlu Önen bereikt de bal nog maar net als eerste. Veziroğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Veziroğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yozgat Demir Çelik - Kremastoí Rokades 0:1

15e minuut.
Tsopanis met een harde bal richting middenveld. Kâtip kopt de bal weg. Kalapodas is nu in balbezit. Öncül onderschept slim de pass. Öncül draait met de bal, schiet en ... Paal!

19e minuut.
Konat geeft de bal voor. Veziroğlu rent richting de bal. Hadjifedonos verovert de bal door een tackle van achteren. İsmail rent richting de bal. İsmail haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Uludağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Uludağ geeft een lange en hoge pass. Öncül bereikt de bal nog maar net als eerste. Öncül schiet op doel. Efthimiadis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Yozgat Demir Çelik - Kremastoí Rokades 1:1

25e minuut.
Theodorou onderschept slim de pass. Theodorou met een sublieme pass. Ampelakos rent richting de bal. Öncül onderschept slim de pass. Öncül draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Tsopanis met een harde bal richting middenveld. Kâtip heeft problemen om de bal te vangen. İsmail is nu in balbezit. Veziroğlu rent richting de bal. Veziroğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tsangaris kopt de bal weg. Klungelig pakt Beyidoğlu Önen de bal. Veziroğlu is nu in balbezit. Veziroğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Kâtip rent richting de bal. Kâtip passt de bal met de wreef. Konat is nu in balbezit. Öncül verovert de bal door een tackle van achteren. Öncül haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Yozgat Demir Çelik - Kremastoí Rokades 2:1

38e minuut.
Uludağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Uludağ geeft een lange en hoge pass. Theodorou kopt de bal weg. İsmail is nu in balbezit. İsmail schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Yozgat Demir Çelik - Kremastoí Rokades 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yozgat Demir Çelik 51%, Kremastoí Rokades 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Yozgat Demir Çelik - Kremastoí Rokades 2:2

60e minuut.
Necatigil is nu in balbezit. Hadjifedonos is nu in balbezit. Hadjifedonos passt de bal zonder na te denken. Kâtip rent richting de bal. Kâtip schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yozgat Demir Çelik 50%, Kremastoí Rokades 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Yozgat Demir Çelik - Kremastoí Rokades 2:2