Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Erzincan Tragoydistes Erzincan Gençlerbirliği
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 15.9
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


1e minuut.
Koudas rent richting de bal. Koudas probeert naar een medespeler te passen. Onisiforou is nu in balbezit. Hadjiaros verovert de bal door een tackle van achteren. Hadjiaros haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Stouppas passt de bal in één keer door. Alexandrou bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannas verovert de bal door een tackle van achteren. Filippou is nu in balbezit. Filippou draait met de bal, schiet en ... Devrim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Erhat zal de hoekschop nemen. Devrim bokst de bal weg. Filippou rent richting de bal. Filippou schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Erzincan Tragoydistes - Erzincan Gençlerbirliği 1:0

13e minuut.
Dionysiou geeft de bal voor. Inworp. Koudas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dinçer geeft de bal voor. Filippou maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Erzincan Tragoydistes - Erzincan Gençlerbirliği 2:0

31e minuut.
Giannas met een sublieme pass. Filippou heeft problemen om de bal te vangen. Pallas verovert de bal door een tackle van achteren. Giannas is nu in balbezit. Giannas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Akcansoy geeft een lange en hoge pass. Hadjiaros rent richting de bal. Çelik is nu in balbezit. Çelik draait met de bal, schiet en ... Tahiroglu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Erzincan Tragoydistes - Erzincan Gençlerbirliği 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erzincan Tragoydistes 46%, Erzincan Gençlerbirliği 54%.
Erzincan Tragoydistes - Erzincan Gençlerbirliği 2:1

47e minuut.
Dionysiou geeft een lange en hoge pass. Erçal bereikt de bal nog maar net als eerste. Taner begaat een overtreding. Erçal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Erçal zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Devrim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Çelik rent richting de bal. Erçal met een sublieme pass. Stouppas bereikt de bal nog maar net als eerste. Çelik onderschept slim de pass. Çelik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Atalay met een sublieme pass. Giannas bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannas met een sublieme pass. Dinçer rent richting de bal. Dinçer geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erzincan Tragoydistes 36%, Erzincan Gençlerbirliği 64%.
Erzincan Tragoydistes - Erzincan Gençlerbirliği 2:1