Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
perspolis Pool 7th Sins
Normal Tactiek 4-3-3 A
43% Balbezit 57%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 34.8
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen matig
zwak Verdedigen zwak


1e minuut.
Jait kopt de bal weg. Klungelig pakt Ayestaran de bal. Ayestaran passt de bal in één keer door. Chouchane bereikt de bal nog maar net als eerste. Chouchane haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Ayestaran zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chouchane bereikt de bal nog maar net als eerste. Bani-Sadr legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chouchane is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chouchane legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Khushkhu speelt de bal door. Jait kopt de bal weg. Mosyła probeert naar een medespeler te passen. Ayestaran is nu in balbezit. Ayestaran schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Afnan kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Khanlary de bal onder controle te krijgen. Reis met een sublieme pass. Mosyła rent richting de bal. Mosyła draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fudayl heeft problemen om de bal te vangen. Ayestaran rent richting de bal. Ayestaran draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Ayestaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayestaran passt de bal zonder na te denken. Chouchane is nu in balbezit. Chouchane haalt uit met een fantastische trap. Khushkhu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
perspolis Pool - 7th Sins 0:1

14e minuut.
Jait zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Majidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Majidi geeft de bal voor. Mosyła probeert de bal aan de voet te houden. Mosyła geeft een lange en hoge pass. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
perspolis Pool - 7th Sins 0:2

16e minuut.
Bartholomeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosyła onderschept slim de pass. Mosyła geeft een hoge lob. Ayestaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayestaran schiet op doel. Khushkhu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
perspolis Pool - 7th Sins 0:3

18e minuut.
Khatami controleert de bal met de borst. Chouchane probeert naar een medespeler te passen. Mosyła is nu in balbezit. Mosyła haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lounes de bal onder controle te krijgen. Khushkhu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
perspolis Pool - 7th Sins 0:4

22e minuut.
Khushkhu trapt de bal weg. Sumech kopt de bal weg. Mosyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosyła passt de bal met de wreef. Chouchane is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Bartholomeu is nu in balbezit. Mosyła verovert de bal door een tackle van achteren. Lounes legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lounes krijgt een gele kaart. Mosyła raakt geblesseerd tijdens het duel. Chouchane neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
perspolis Pool - 7th Sins 0:5

33e minuut.
Daar is Afnan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ayestaran is nu in balbezit. Khatami rent richting de bal. Chouchane rent richting de bal. Chouchane draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
perspolis Pool - 7th Sins 0:6

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Er-Rai komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Sumech zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mosyła is nu in balbezit. Mosyła probeert naar een medespeler te passen. Chouchane heeft problemen om de bal te vangen. Chouchane haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: perspolis Pool 79%, 7th Sins 21%.
perspolis Pool - 7th Sins 0:6

53e minuut.
Ayestaran kopt de bal weg. Daar is Fudayl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chouchane bereikt de bal nog maar net als eerste. Chouchane draait met de bal, schiet en ... Khushkhu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
perspolis Pool - 7th Sins 0:7

55e minuut.
Siamiadi geeft een hoge lob. Lounes kopt de bal weg. Klungelig pakt Sumech de bal. Mosyła is nu in balbezit. Mosyła draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Sumech onderschept slim de pass. Sumech geeft een hoge lob. Mosyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Chouchane bereikt de bal nog maar net als eerste. Chouchane draait met de bal, schiet en ... Khushkhu bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mosyła geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ayestaran krijgt zijn hoofd ertegen. Chouchane springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
perspolis Pool - 7th Sins 0:8

62e minuut.
Mosyła kopt de bal weg. Daar is Chouchane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mosyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosyła schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
perspolis Pool - 7th Sins 0:9

63e minuut.
Afnan is nu in balbezit. Afnan passt de bal zonder na te denken. Khatami rent richting de bal. Chouchane bereikt de bal nog maar net als eerste. Chouchane haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Ayestaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayestaran probeert naar een medespeler te passen. Chouchane bereikt de bal nog maar net als eerste. Chouchane schiet op doel. Khushkhu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Chouchane rent richting de bal. Chouchane schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
perspolis Pool - 7th Sins 0:10

73e minuut.
Sumech kopt de bal weg. Mosyła is nu in balbezit. Mosyła geeft een hoge lob. Ayestaran heeft problemen om de bal te vangen. Ayestaran schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
perspolis Pool - 7th Sins 0:11

86e minuut.
Khushkhu met een sublieme pass. Sumech kopt de bal weg. Klungelig pakt Fudayl de bal. Chouchane rent richting de bal. Chouchane schiet op doel. Khushkhu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chouchane is nu in balbezit. Chouchane draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
perspolis Pool - 7th Sins 0:12

89e minuut.
Khatami bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayestaran verovert de bal door een tackle van achteren. Ayestaran geeft een hoge lob. Mosyła rent richting de bal. Mosyła passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Melli kopt de bal weg. Chouchane bereikt de bal nog maar net als eerste. Khatami bereikt de bal nog maar net als eerste. Chouchane verovert de bal door een tackle van achteren. Chouchane geeft de bal voor. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: perspolis Pool 69%, 7th Sins 31%.
perspolis Pool - 7th Sins 0:12