Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Basteh Mār Shahin Ahvaz
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 21.7
zwak Schieten zwak
slecht Passen matig
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Salimpour rent richting de bal. El-Padiari onderschept slim de pass. El-Padiari speelt de bal door. Sad Hujayrah bereikt de bal nog maar net als eerste. Sad Hujayrah haalt uit met een fantastische trap. Khuzayn bokst de bal weg.

7e minuut.
Yaseen met een sublieme pass. El-Padiari speelt de bal door. Sad Hujayrah rent richting de bal. Sad Hujayrah draait met de bal, schiet en ... Khuzayn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Basteh Mār - Shahin Ahvaz 1:0

11e minuut.
El-Padiari bereikt de bal nog maar net als eerste. Salimpour verovert de bal door een tackle van achteren. Falatah legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Salimpour raakt geblesseerd tijdens het duel. Yaseen kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Basteh Mār - Shahin Ahvaz 1:1

35e minuut.
Benarouche geeft een lange en hoge pass. Trazanieri probeert de bal aan de voet te houden. Trazanieri geeft een hoge lob. Sad Hujayrah is nu in balbezit. Sad Hujayrah draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Basteh Mār 46%, Shahin Ahvaz 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Basteh Mār - Shahin Ahvaz 1:1

47e minuut.
Zahed bereikt de bal nog maar net als eerste. Neagone begaat een overtreding. Zahed is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Trazanieri zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Chouchane controleert de bal met de borst. Sad Hujayrah is nu in balbezit. Sad Hujayrah haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Neagone met een sublieme pass. Rahma bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahma passt de bal in één keer door. Sad Hujayrah bereikt de bal nog maar net als eerste. Sad Hujayrah draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Neagone is nu in balbezit. Neagone probeert naar een medespeler te passen. El-Padiari speelt de bal door. Sad Hujayrah rent richting de bal. Sad Hujayrah haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Khuzayn bokst de bal weg.

62e minuut.
Neagone kopt de bal weg. El-Padiari rent richting de bal. El-Padiari speelt de bal door. Rahma is nu in balbezit. Rahma draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Neagone passt de bal zonder na te denken. El-Padiari is nu in balbezit. El-Padiari passt de bal zonder na te denken. Al-Akram bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Akram haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Neagone met een sublieme pass. Yaseen is nu in balbezit. Yaseen passt de bal zonder na te denken. Salimpour is nu in balbezit. Salimpour haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Basteh Mār 53%, Shahin Ahvaz 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Basteh Mār - Shahin Ahvaz 1:1