Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Charmsazi Arsensl2004
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 19.9
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Hammani onderschept slim de pass. Khadim is nu in balbezit. Khadim met een sublieme pass. Yaseen bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaseen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mehani met een sublieme pass. Mumtazi kopt de bal weg. Bouzaiemi is nu in balbezit. Bouzaiemi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Klungelig pakt Debelle de bal. Salkin is nu in balbezit. Salkin passt de bal zonder na te denken. Pahlavi rent richting de bal. Pahlavi geeft een hoge lob. Salim Mustafa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Na`imi rent richting de bal. Na`imi geeft een lange en hoge pass. Kubane heeft problemen om de bal te vangen. Bouzaiemi rent richting de bal. Bouzaiemi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Mumtazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouzaiemi is nu in balbezit. Mumtazi rent richting de bal. Bouzaiemi is nu in balbezit. Bouzaiemi schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Salkin rent richting de bal. Na`imi verovert de bal door een tackle van achteren. Na`imi passt de bal zonder na te denken. Bouzaiemi rent richting de bal. Bouzaiemi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Khadim geeft de bal voor. Klungelig pakt Yaseen de bal. Tazi rent richting de bal. Yaseen verovert de bal door een tackle van achteren. Yaseen haalt uit met een fantastische trap. Mehani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Na`imi is nu in balbezit. Salkin verovert de bal door een tackle van achteren. Salkin passt de bal zonder na te denken. Yaseen bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaseen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Charmsazi 57%, Arsensl2004 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Charmsazi - Arsensl2004 0:0

73e minuut.
Hammani bereikt de bal nog maar net als eerste. Salkin rent richting de bal. Salkin met een sublieme pass. Shahriar is nu in balbezit. Shahriar geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nefci met een snelle inworp. Mumtazi is nu in balbezit. Mumtazi geeft een lange en hoge pass. Bouzaiemi maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Charmsazi 48%, Arsensl2004 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Charmsazi - Arsensl2004 0:0