Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hamlet AS Barf
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Boumijel bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Dobieri rent richting de bal. Al-Dobieri passt de bal zonder na te denken. Fahandizh is nu in balbezit. Fahandizh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Na een snelle pass probeert Bagheri de bal onder controle te krijgen. Obeid is nu in balbezit. Obeid passt de bal met de wreef. Fahandizh is nu in balbezit. Fahandizh draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Attayer met een harde bal richting middenveld. Frabianeri kopt de bal weg. Driedi speelt de bal door. Fahandizh heeft problemen om de bal te vangen. Fahandizh draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Mahdavi-Kia verovert de bal door een tackle van achteren. Mahdavi-Kia geeft een hoge lob. Lavassaney kopt de bal weg. Frabianeri rent richting de bal. Frabianeri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Frabianeri verovert de bal door een tackle van achteren. Boumijel onderschept slim de pass. Boumijel speelt de bal door. Daar is Fahandizh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fahandizh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hamlet - AS Barf 1:0

45e minuut.
Klungelig pakt Sellimi de bal. Shaariff rent richting de bal. Fahandizh onderschept slim de pass. Fahandizh draait met de bal, schiet en ... Attayer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
hamlet - AS Barf 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hamlet 46%, AS Barf 54%.
hamlet - AS Barf 2:0

63e minuut.
Habibi rent richting de bal. Habibi probeert naar een medespeler te passen. Bagheri bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeid onderschept slim de pass. Obeid geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Boumijel met een sublieme pass. Al-Dobieri is nu in balbezit. Bagheri bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Dobieri verovert de bal door een tackle van achteren. Al-Dobieri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Boumijel bereikt de bal nog maar net als eerste. Frabianeri verovert de bal door een tackle van achteren. Frabianeri met een sublieme pass. Lavassaney is nu in balbezit. Lavassaney schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hamlet - AS Barf 2:1

83e minuut.
Klungelig pakt Al-Dobieri de bal. Al-Dobieri speelt de bal door. Fahandizh bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahandizh haalt uit met een fantastische trap. Attayer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
hamlet - AS Barf 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hamlet 51%, AS Barf 49%.
hamlet - AS Barf 3:1