Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yavash ātash Jadid Rāh
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
4 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.4 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Atamari probeert naar een medespeler te passen. El-Akil rent richting de bal. El-Akil passt de bal in één keer door. Dhabihiyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhabihiyan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yavash ātash - Jadid Rāh 0:1

9e minuut.
Hejazi met een sublieme pass. Bagheri rent richting de bal. Bagheri geeft de bal voor. Dhabihiyan is nu in balbezit. Dhabihiyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
El-Akil bereikt de bal nog maar net als eerste. Hejazi is nu in balbezit. El-Akil is nu in balbezit. El-Akil haalt uit met een fantastische trap. Mahmudnizhad maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yavash ātash - Jadid Rāh 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yavash ātash 54%, Jadid Rāh 46%.
Yavash ātash - Jadid Rāh 0:2

66e minuut.
Al-Malik onderschept slim de pass. Al-Malik passt de bal zonder na te denken. Nouri heeft problemen om de bal te vangen. Riafa rent richting de bal. Riafa haalt uit met een fantastische trap. Imami probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Mechuragui geeft een lange en hoge pass. Dhif is nu in balbezit. Braham begaat een overtreding. Dhif roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Dhif kan niet meer verder spelen. Tazi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yavash ātash 42%, Jadid Rāh 58%.
Yavash ātash - Jadid Rāh 0:2