Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sepahan Bāzoo-hāye Darklord
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Dastghayb bereikt de bal nog maar net als eerste. Dastghayb passt de bal in één keer door. Muhammadi is nu in balbezit. Muhammadi draait met de bal, schiet en ... Eftekhari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sepahan Bāzoo-hāye - Darklord 0:1

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Eftekhari trapt de bal weg van het doel. M`Hadhebi bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Hadhebi geeft de bal voor. Muhammadi springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
M`Hadhebi is nu in balbezit. Mustafa onderschept slim de pass. Mustafa passt de bal met de wreef. Ghiassy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiassy haalt uit met een fantastische trap. Adjoulnaja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Nefteziri geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nezam met de inworp. Mustafa rent richting de bal. Mustafa haalt uit met een fantastische trap. Paal! Daar is Khashshab, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghiassy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiassy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sepahan Bāzoo-hāye - Darklord 1:1

32e minuut.
M`Hadhebi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiassy onderschept slim de pass. Mustafa is nu in balbezit. Mustafa schiet op doel. Adjoulnaja maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
M`Hadhebi bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Hadhebi probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Elabasaniri de bal onder controle te krijgen. Muhammadi rent richting de bal. Muhammadi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sepahan Bāzoo-hāye 46%, Darklord 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sepahan Bāzoo-hāye - Darklord 1:1

53e minuut.
Dastghayb rent richting de bal. Dastghayb passt de bal zonder na te denken. Muhammadi is nu in balbezit. Muhammadi draait met de bal, schiet en ... Eftekhari werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Fatemi is nu in balbezit. Fatemi geeft de bal voor. Daar is Mustafa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghiassy rent richting de bal. Ghiassy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Khashshab bereikt de bal nog maar net als eerste. Amuzgar onderschept slim de pass. Amuzgar probeert naar een medespeler te passen. Ghiassy rent richting de bal. Ghiassy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Ettehadieh probeert naar een medespeler te passen. M`Hadhebi rent richting de bal. M`Hadhebi geeft de bal voor. Ghiassy rent richting de bal. Ghiassy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sepahan Bāzoo-hāye - Darklord 2:1

90e minuut.
Nezam passt de bal in één keer door. Daar is Dastghayb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dastghayb passt de bal in één keer door. Daar is Muhammadi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muhammadi draait met de bal, schiet en ... Eftekhari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sepahan Bāzoo-hāye 48%, Darklord 52%.
Sepahan Bāzoo-hāye - Darklord 2:1