Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Avval Doshman fc.Mancity
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.7 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


13e minuut.
Malle is nu in balbezit. Malle speelt de bal door. Ammini is nu in balbezit. Malle bereikt de bal nog maar net als eerste. Malle haalt uit met een fantastische trap. Chouchane probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Avval Doshman - fc.Mancity 1:0

17e minuut.
Khushkhu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Keren probeert de bal met de borst te controleren. Met opzet legt Ammini zijn tegenspeler op de grond. Ammini krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avval Doshman 58%, fc.Mancity 42%.
Avval Doshman - fc.Mancity 1:0

53e minuut.
Liib geeft een lange en hoge pass. Ebtehaj is nu in balbezit. Met opzet legt Ansari zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ansari naar de kleedkamers voor een vroege douche.

60e minuut.
Ammini onderschept slim de pass. Leloup rent richting de bal. Liib rent richting de bal. Leloup onderschept slim de pass. Leloup geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
El-Koraad is nu in balbezit. Nasiri verovert de bal door een tackle van achteren. Nasiri probeert naar een medespeler te passen. Mahallati rent richting de bal. Mahallati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Avval Doshman - fc.Mancity 1:1

84e minuut.
Hathazari geeft een lange en hoge pass. Inworp. El-Koraad met een snelle inworp. Malle heeft problemen om de bal te vangen. Malle draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avval Doshman 64%, fc.Mancity 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Avval Doshman - fc.Mancity 1:1