Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heivān Bāzoo-hāye BLACK_DRAGON FC
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
33% Spel op eigen helft 67%
11 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 17.9
zwak Schieten matig
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Sotoudeh is nu in balbezit. Sotoudeh geeft een lange en hoge pass. Estili rent richting de bal. Estili geeft een lange en hoge pass. Habibi springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
El-Chamid passt de bal met de wreef. Daar is Hami, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hami met een sublieme pass. Habibi bereikt de bal nog maar net als eerste. Habibi haalt uit met een fantastische trap. Mhadmi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Shafaq geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hami met een snelle inworp. El-Chamid is nu in balbezit. El-Chamid haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Estili geeft de bal voor. Sabet Sabiri heeft problemen om de bal te vangen. El-Chamid bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Chamid schiet op doel. Asgari probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mhadmi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Razmara verovert de bal door een tackle van achteren. Razmara speelt de bal door. El-Chamid heeft problemen om de bal te vangen. Habibi bereikt de bal nog maar net als eerste. Habibi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Heivān Bāzoo-hāye - BLACK_DRAGON FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heivān Bāzoo-hāye 37%, BLACK_DRAGON FC 63%.
Heivān Bāzoo-hāye - BLACK_DRAGON FC 1:0

50e minuut.
Bihmardi met een harde bal richting middenveld. El-Chamid kopt de bal weg. Reis probeert de bal aan de voet te houden. Habibi rent richting de bal. Habibi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Mhadmi trapt de bal weg. Sotoudeh is nu in balbezit. Met opzet legt Rais zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Rais naar de kleedkamers voor een vroege douche. Sotoudeh moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Sotoudeh kan niet meer verder spelen. Garoussi komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Fuhrabi geeft een lange en hoge pass. Garoussi is nu in balbezit. Garoussi passt de bal zonder na te denken. Estili rent richting de bal. Estili geeft een lange en hoge pass. Mhadmi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heivān Bāzoo-hāye 28%, BLACK_DRAGON FC 72%.
Heivān Bāzoo-hāye - BLACK_DRAGON FC 1:0