Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kohneh Daryā fc.Mancity
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 20.7
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen matig


19e minuut.
Jaidi onderschept slim de pass. Jaidi geeft een lange en hoge pass. Daar is Razmara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mahallati rent richting de bal. Mahallati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kohneh Daryā - fc.Mancity 0:1

28e minuut.
Amuzgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Amuzgar passt de bal zonder na te denken. Rafigdoost heeft problemen om de bal te vangen. Amuzgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Amuzgar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Amuzgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Amuzgar passt de bal zonder na te denken. Ammini bereikt de bal nog maar net als eerste. Baya bereikt de bal nog maar net als eerste. Baya draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Amuzgar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ardabili komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kohneh Daryā 44%, fc.Mancity 56%.
Kohneh Daryā - fc.Mancity 0:1

49e minuut.
Usmi rent richting de bal. Usmi geeft de bal voor. Ardabili met een sublieme pass. Baya is nu in balbezit. Baya haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Razmara geeft een hoge lob. Ammini is nu in balbezit. Baya verovert de bal door een tackle van achteren. Ardabili rent richting de bal. Ardabili schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Mahallati geeft een lange en hoge pass. Leloup is nu in balbezit. Kubane maakt een afschuwelijke overtreding. Kubane krijgt een gele kaart. Leloup raakt geblesseerd tijdens het duel. Leloup komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Qoli geeft de bal voor. Inworp. Tebet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Ardabili de bal. Ardabili draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Razmara is nu in balbezit. Mahallati verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Leloup de bal. Mahallati bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahallati schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Ardabili kopt de bal weg. Leloup bereikt de bal nog maar net als eerste. Leloup passt de bal zonder na te denken. Mahallati bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahallati schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Garoussi trapt de bal weg. Ardabili kopt de bal weg. Qoli probeert de bal aan de voet te houden. Baya is nu in balbezit. Baya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kohneh Daryā - fc.Mancity 1:1

90e minuut.
Rafigdoost met een snelle inworp. Ammini rent richting de bal. Ammini geeft een hoge lob. Nasiri probeert de bal met de borst te controleren. Nasiri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kohneh Daryā 40%, fc.Mancity 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kohneh Daryā - fc.Mancity 1:1