Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nādān Shāh Gerān Rāh
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Klungelig pakt Ibn-Latif de bal. Ghadbhum verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yaqtin. Yaqtin krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Eftekhari kopt de bal weg. El-Talib heeft problemen om de bal te vangen. Al-Dosary tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. El-Talib moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. El-Talib kan niet meer verder spelen. Aby-Hana komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Eftekhari onderschept slim de pass. Eftekhari speelt de bal door. Klungelig pakt Izadi de bal. Keren verovert de bal door een tackle van achteren. Keren draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nādān Shāh - Gerān Rāh 1:0

25e minuut.
Rahimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahimi passt de bal zonder na te denken. Salim is nu in balbezit. Ghadbhum onderschept slim de pass. Ghadbhum schiet op doel. Khamenei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Yaqtin met een snelle inworp. Daar is Hazalija, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Eftekhari zijn tegenspeler op de grond. Eftekhari is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nādān Shāh 53%, Gerān Rāh 47%.
Nādān Shāh - Gerān Rāh 1:0

62e minuut.
Ibn-Latif is nu in balbezit. Rahimi is nu in balbezit. Rahimi speelt de bal door. Ghadbhum is nu in balbezit. Ghadbhum haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nādān Shāh 50%, Gerān Rāh 50%.
Nādān Shāh - Gerān Rāh 1:0