Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zibā Tārikh FC Shahin
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.1
weak Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Norouzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Norouzi geeft een hoge lob. Rubeen rent richting de bal. Misbahi rent richting de bal. Misbahi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Rubeen is nu in balbezit. Naqid verovert de bal door een tackle van achteren. Naqid met een sublieme pass. Qoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Qoli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Akram passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Shahriar de bal. Shahriar met een sublieme pass. Rawhani rent richting de bal. Rawhani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zibā Tārikh - FC Shahin 0:1

12e minuut.
Abu-Abdel passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rawhani de bal. Naqid is nu in balbezit. Rawhani verovert de bal door een tackle van achteren. Rawhani haalt uit met een fantastische trap. Kordiyeh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Hurajah probeert naar een medespeler te passen. Misbahi is nu in balbezit. Misbahi speelt de bal door. Qoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Qoli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zibā Tārikh - FC Shahin 1:1

17e minuut.
Rubeen verovert de bal door een tackle van achteren. Rubeen passt de bal zonder na te denken. Rawhani bereikt de bal nog maar net als eerste. Abu-Abdel is nu in balbezit. Abu-Abdel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Norouzi geeft een hoge lob. Inworp. Eftekhari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abu-Abdel rent richting de bal. Abu-Abdel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Al-Dosari kopt de bal weg. Shahriar controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bolgofiani. Bolgofiani krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Akram verovert de bal door een tackle van achteren. Akram geeft een hoge lob. Klungelig pakt Abu-Abdel de bal. Abu-Abdel schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ettayeb de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Shahriar geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bolgofiani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Misbahi is nu in balbezit. Misbahi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zibā Tārikh 52%, FC Shahin 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zibā Tārikh - FC Shahin 1:1

47e minuut.
Bolgofiani is nu in balbezit. Shahriar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolgofiani verovert de bal door een tackle van achteren. Bolgofiani geeft een lange en hoge pass. Daar is Hanzali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zibā Tārikh - FC Shahin 2:1

58e minuut.
Hurajah rent richting de bal. Hunyadi verovert de bal door een tackle van achteren. Hunyadi met een sublieme pass. Rawhani is nu in balbezit. Rawhani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zibā Tārikh - FC Shahin 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zibā Tārikh 63%, FC Shahin 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zibā Tārikh - FC Shahin 2:2