Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ramin fc Zibā Tārikh
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 18.9
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


4e minuut.
Sellimi rent richting de bal. Sellimi met een sublieme pass. Qoli rent richting de bal. Qoli schiet op doel. Maliba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ramin fc - Zibā Tārikh 0:1

9e minuut.
Sellimi rent richting de bal. Sellimi met een sublieme pass. Rihmaian heeft problemen om de bal te vangen. Qoli is nu in balbezit. Qoli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Naqid probeert naar een medespeler te passen. Misbahi is nu in balbezit. Rubeen bereikt de bal nog maar net als eerste. Misbahi onderschept slim de pass. Misbahi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Al-Dosari rent richting de bal. Jait onderschept slim de pass. Naqid maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Naqid moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Naqid schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

31e minuut.
Meshkat geeft de bal voor. Sellimi kopt de bal weg. Qoli kan de bal niet met de borst controleren. Misbahi is nu in balbezit. Misbahi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Al-Dosari passt de bal met de wreef. Misbahi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vobo. Misbahi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Misbahi neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Al-Doleh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jait heeft problemen om de bal te vangen. Wat een zware overtreding van Al-Dosari ... Strafschop! Al-Dosari krijgt een gele kaart. Jait raakt geblesseerd tijdens het duel. Jait neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ramin fc - Zibā Tārikh 1:1

40e minuut.
Rubeen geeft een lange en hoge pass. Mehani rent richting de bal. Mehr schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mehr krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ramin fc 56%, Zibā Tārikh 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ramin fc - Zibā Tārikh 1:1

50e minuut.
Klungelig pakt Mehr de bal. Jait bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehani schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mehani krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Adjoulnaja met een sublieme pass. Jait bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Dosari schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Al-Dosari moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Al-Dosari schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Jait is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jait wilt de vrije trap nemen. Kordiyeh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Ettayamar is nu in balbezit. Bolgofiani verovert de bal door een tackle van achteren. Bolgofiani passt de bal in één keer door. Qoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Qoli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Misbahi bereikt de bal nog maar net als eerste. Misbahi passt de bal zonder na te denken. Qoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Qoli schiet op doel. Maliba probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Bolgofiani verovert de bal door een tackle van achteren. Misbahi rent richting de bal. Misbahi geeft de bal voor. Qoli controleert de bal met de borst. Qoli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Sellimi geeft een hoge lob. Norouzi is nu in balbezit. Meshkat begaat een overtreding. Meshkat krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Misbahi passt de bal zonder na te denken. Bolgofiani rent richting de bal. Bolgofiani speelt de bal door. Qoli rent richting de bal. Qoli schiet op doel. Maliba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ramin fc 55%, Zibā Tārikh 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ramin fc - Zibā Tārikh 1:1