Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Quhistan Tāzeh Heivān
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.1 gemiddelde waardering 15.6
slecht Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Ouhssine speelt de bal door. Ouhssine rent richting de bal. Juma bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuama rent richting de bal. Tuama schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Mehani geeft een lange en hoge pass. Daar is Ammini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juma is nu in balbezit. Juma schiet op doel. Eudeline werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quhistan - Tāzeh Heivān 0:1

10e minuut.
Tuama speelt de bal door. Adjoulnaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Adjoulnaja passt de bal zonder na te denken. Tuama rent richting de bal. Tuama draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Klungelig pakt Alami de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ouhssine. Alami raakt geblesseerd tijdens het duel. Alami zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Titsi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reis is nu in balbezit. Reis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Adjoulnaja onderschept slim de pass. Adjoulnaja geeft een hoge lob. Arfa probeert de bal met de borst te controleren. Juma rent richting de bal. Juma draait met de bal, schiet en ... Eudeline kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Hami kan de bal niet met de borst controleren. Abu-Abdel is nu in balbezit. Hami onderschept slim de pass. Juma is nu in balbezit. Juma draait met de bal, schiet en ... Eudeline kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Mehani rent richting de bal. Mehani passt de bal met de wreef. Suleiman rent richting de bal. Tuama verovert de bal door een tackle van achteren. Tuama schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quhistan 67%, Tāzeh Heivān 33%.
Quhistan - Tāzeh Heivān 0:1

62e minuut.
Abu-Abdel bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuama onderschept slim de pass. Tuama met een sublieme pass. Juma rent richting de bal. Juma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quhistan - Tāzeh Heivān 0:2

87e minuut.
Kalabane bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurajah verovert de bal door een tackle van achteren. Hurajah speelt de bal door. Reis is nu in balbezit. Reis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Reis geeft een hoge lob. Khoury speelt de bal door. Inworp. Lahcen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hurajah speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quhistan 49%, Tāzeh Heivān 51%.
Quhistan - Tāzeh Heivān 0:2