Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 13:27
  • Competitiewedstrijd: S League
  • Stadion: Blue Boys 26 Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 6226
Blue Boys 26 FC Tactician
beb Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
31% Spel op eigen helft 69%
28 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.7 gemiddelde waardering 17.7
goed Schieten waardeloos
matig Passen waardeloos
matig Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Brysch geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hing zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Madhavi rent richting de bal. Madhavi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Madhavi passt de bal in één keer door. Daar is Hing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hing met een sublieme pass. Madhavi bereikt de bal nog maar net als eerste. Madhavi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Darumami speelt de bal door. Girault speelt de bal door. Siow bereikt de bal nog maar net als eerste. Boo rent richting de bal. Boo haalt uit met een fantastische trap. Pang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Tan controleert de bal met de borst. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Izydor met een snelle inworp. Poh geeft een hoge lob. Siow krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Boys 26 - FC Tactician 1:0

19e minuut.
Tan met een sublieme pass. Izydor heeft problemen om de bal te vangen. Izydor passt de bal zonder na te denken. Boo rent richting de bal. Boo draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Boys 26 - FC Tactician 2:0

26e minuut.
Girault met een sublieme pass. Klungelig pakt Poh de bal. Izydor bereikt de bal nog maar net als eerste. Izydor geeft de bal voor. Siow krijgt zijn hoofd ertegen. Pang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Boys 26 - FC Tactician 3:0

30e minuut.
Poh geeft de bal voor. Darumami heeft problemen om de bal te vangen. Izydor is nu in balbezit. Boo bereikt de bal nog maar net als eerste. Boo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Boys 26 - FC Tactician 4:0

34e minuut.
Na een snelle pass probeert Poh de bal onder controle te krijgen. Izydor bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Darumami. Darumami krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Klungelig pakt Darumami de bal. Poh rent richting de bal. Poh speelt de bal door. Klungelig pakt Boo de bal. Boo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Boys 26 37%, FC Tactician 63%.
Blue Boys 26 - FC Tactician 4:0

52e minuut.
Ganase is nu in balbezit. Girault verovert de bal door een tackle van achteren. Girault passt de bal in één keer door. Boo bereikt de bal nog maar net als eerste. Boo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Boys 26 - FC Tactician 5:0

56e minuut.
Jit speelt de bal door. Brysch rent richting de bal. Brysch geeft de bal voor. Hing heeft problemen om de bal te vangen. Hing haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Tan kopt de bal weg. Jit heeft problemen om de bal te vangen. Poh met een sublieme pass. Boo rent richting de bal. Boo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Girault rent richting de bal. Girault met een sublieme pass. Boo is nu in balbezit. Siow rent richting de bal. Siow draait met de bal, schiet en ... Pang bokst de bal weg.

64e minuut.
Ganase rent richting de bal. Girault onderschept slim de pass. Girault speelt de bal door. Siow is nu in balbezit. Siow schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Ng geeft een hoge lob. Girault geeft een lange en hoge pass. Siow rent richting de bal. Siow haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Doeltrap. Goglia komt het veld opgelopen. Żegocki komt het veld opgelopen. Molitorys komt het veld opgelopen. Defour komt het veld opgelopen. Ox-Chamberlain komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Żegocki rent richting de bal. Brysch bereikt de bal nog maar net als eerste. Brysch geeft een lange en hoge pass. Ox-Chamberlain rent richting de bal. Ox-Chamberlain draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Defour de bal. Defour schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Boys 26 - FC Tactician 6:0

71e minuut.
Nandan met een sublieme pass. Defour is nu in balbezit. Defour passt de bal met de wreef. Ox-Chamberlain rent richting de bal. Ox-Chamberlain draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Boys 26 - FC Tactician 7:0

77e minuut.
Pang speelt de bal door. Żegocki rent richting de bal. Żegocki geeft een lange en hoge pass. Ox-Chamberlain krijgt zijn hoofd ertegen. Pang probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Molitorys rent richting de bal. Molitorys passt de bal met de wreef. Defour is nu in balbezit. Defour draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Boys 26 - FC Tactician 8:0

83e minuut.
Żegocki onderschept slim de pass. Molitorys bereikt de bal nog maar net als eerste. Molitorys met een sublieme pass. Klungelig pakt Defour de bal. Defour draait met de bal, schiet en ... Pang bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Goglia geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Defour de bal. Defour draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Klungelig pakt Defour de bal. Defour schiet op doel. Ng probeert de bal aan de voet te houden. Molitorys geeft een lange en hoge pass. Defour is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Boys 26 - FC Tactician 9:0

89e minuut.
Defour rent richting de bal. Goglia is nu in balbezit. Goglia passt de bal zonder na te denken. Defour rent richting de bal. Defour draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Boys 26 25%, FC Tactician 75%.
Blue Boys 26 - FC Tactician 9:0