Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ENTROMETIDO Va$co da Gama
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 27.8
unsatisfactory Schieten solid
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen adequate


4e minuut.
Soon rent richting de bal. Er verovert de bal door een tackle van achteren. Er passt de bal zonder na te denken. Andruszczak is nu in balbezit. Andruszczak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
En met de inworp. Liew rent richting de bal. Woo bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Haar is nu in balbezit. van der Haar haalt uit met een fantastische trap. Darumami bokst de bal weg.

8e minuut.
Andruszczak is nu in balbezit. Liew bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruszczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ENTROMETIDO - Va$co da Gama 0:1

11e minuut.
van der Haar onderschept slim de pass. van der Haar geeft de bal voor. Andruszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruszczak draait met de bal, schiet en ... Darumami werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Ling is nu in balbezit. Ling passt de bal met de wreef. Foo rent richting de bal. Foo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ENTROMETIDO - Va$co da Gama 1:1

19e minuut.
En met een sublieme pass. Er speelt de bal door. Liew heeft problemen om de bal te vangen. Liew geeft de bal voor. Andruszczak krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Doeltrap. Mogan trapt de bal weg van het doel. Liew kopt de bal weg. Andruszczak rent richting de bal. Andruszczak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Liew rent richting de bal. Daar is Andruszczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liew is nu in balbezit. Andruszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruszczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ENTROMETIDO - Va$co da Gama 1:2

29e minuut.
En is nu in balbezit. En geeft een lange en hoge pass. Liew rent richting de bal. Andruszczak rent richting de bal. Andruszczak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Foo heeft problemen om de bal te vangen. van der Haar rent richting de bal. van der Haar met een sublieme pass. Andruszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruszczak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Foo rent richting de bal. Foo passt de bal zonder na te denken. Anan probeert de bal aan de voet te houden. Andruszczak rent richting de bal. Andruszczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ENTROMETIDO - Va$co da Gama 1:3

35e minuut.
Foo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andruszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruszczak schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Foo is nu in balbezit. Foo geeft een lange en hoge pass. Siah controleert de bal met de borst. Andruszczak rent richting de bal. Andruszczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ENTROMETIDO - Va$co da Gama 1:4

40e minuut.
Tam passt de bal zonder na te denken. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. En geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Anan de bal. Andruszczak rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ENTROMETIDO - Va$co da Gama 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ENTROMETIDO 72%, Va$co da Gama 28%.
ENTROMETIDO - Va$co da Gama 1:5

61e minuut.
van der Haar passt de bal met de wreef. Woo probeert de bal aan de voet te houden. Kee rent richting de bal. Liew is nu in balbezit. Liew schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
En probeert naar een medespeler te passen. Andruszczak is nu in balbezit. Andruszczak met een sublieme pass. Liew bereikt de bal nog maar net als eerste. Liew schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Wong passt de bal met de wreef. Dinesh is nu in balbezit. Foo onderschept slim de pass. Foo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ENTROMETIDO - Va$co da Gama 2:5

66e minuut.
Liew bereikt de bal nog maar net als eerste. Woo onderschept slim de pass. Woo met een sublieme pass. Ling is nu in balbezit. Ling geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
En passt de bal met de wreef. Nandi rent richting de bal. Andruszczak onderschept slim de pass. Andruszczak schiet op doel. Darumami probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ENTROMETIDO - Va$co da Gama 2:6

70e minuut.
Er bereikt de bal nog maar net als eerste. Er geeft een lange en hoge pass. Nandi probeert de bal aan de voet te houden. Andruszczak rent richting de bal. Andruszczak haalt uit met een fantastische trap. Darumami kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Andruszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruszczak draait met de bal, schiet en ... Darumami werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ENTROMETIDO - Va$co da Gama 2:7

72e minuut.
Nandi is nu in balbezit. Andruszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Andruszczak passt de bal in één keer door. En is nu in balbezit. En geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
En kopt de bal weg. Liew bereikt de bal nog maar net als eerste. Liew speelt de bal door. Andruszczak rent richting de bal. Andruszczak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Foo bereikt de bal nog maar net als eerste. Foo geeft een hoge lob. Nandi heeft problemen om de bal te vangen. Andruszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruszczak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Nandi speelt de bal door. Nandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nandi speelt de bal door. Andruszczak is nu in balbezit. Andruszczak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Andruszczak passt de bal zonder na te denken. Liew heeft problemen om de bal te vangen. Andruszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruszczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ENTROMETIDO - Va$co da Gama 2:8

87e minuut.
Kee geeft een hoge lob. Inworp. Foo met een snelle inworp. Liew heeft problemen om de bal te vangen. Liew geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ENTROMETIDO 66%, Va$co da Gama 34%.
ENTROMETIDO - Va$co da Gama 2:8