Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Phantasie Point Wiwyyy
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
15 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


18e minuut.
Chew bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chew. Chew krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Kumavelu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumavelu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Liew de bal. Yee bereikt de bal nog maar net als eerste. Yee schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Doeltrap. Chen trapt de bal weg van het doel. Ganase kopt de bal weg. Yee rent richting de bal. Yee schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Tai bereikt de bal nog maar net als eerste. Shiva rent richting de bal. Shiva met een sublieme pass. Chew is nu in balbezit. Chew haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phantasie Point 52%, Wiwyyy 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Phantasie Point - Wiwyyy 0:0

47e minuut.
Hee is nu in balbezit. Ganase rent richting de bal. Ganase probeert naar een medespeler te passen. Liew is nu in balbezit. Liew schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Venugopal bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeo is nu in balbezit. Yeo probeert naar een medespeler te passen. Yee is nu in balbezit. Yee haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Kumavelu geeft een lange en hoge pass. Chew rent richting de bal. Loh rent richting de bal. Chew bereikt de bal nog maar net als eerste. Chew draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

55e minuut.
Muthu speelt de bal door. Tai geeft een hoge lob. Manimala geeft een hoge lob. Yee is nu in balbezit. Yee draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Venugopal probeert de bal met de borst te controleren. Loh rent richting de bal. Yeo begaat een overtreding. Yeo krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Chong geeft de bal voor. Yee rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tai. Tai krijgt een gele kaart. Yee raakt geblesseerd tijdens het duel. Shiva zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ganase is nu in balbezit. Ganase geeft een lange en hoge pass. Yeoh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Yee is nu in balbezit. Yee haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Phantasie Point - Wiwyyy 1:0

70e minuut.
Tam met een snelle inworp. Yeo rent richting de bal. Yeo met een sublieme pass. Yee rent richting de bal. Yee schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Kumavelu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tam met een snelle inworp. Liew rent richting de bal. Liew geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phantasie Point 44%, Wiwyyy 56%.
Phantasie Point - Wiwyyy 1:0