Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hplikethesauce United Hendon
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.1
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen hopeloos


7e minuut.
Chung met de inworp. Hon rent richting de bal. Hon haalt uit met een fantastische trap. Chong springt en kopt de bal. Chang maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Kang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngee verovert de bal door een tackle van achteren. Ngee speelt de bal door. Kuek rent richting de bal. Kuek schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
hplikethesauce - United Hendon 0:1

40e minuut.
Muniady rent richting de bal. Muniady probeert naar een medespeler te passen. Kian is nu in balbezit. Kian geeft de bal voor. Ngee springt en kopt de bal. Poh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Kang verovert de bal door een tackle van achteren. Kang passt de bal in één keer door. Kang rent richting de bal. Kuek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hplikethesauce 43%, United Hendon 57%.
hplikethesauce - United Hendon 0:1

58e minuut.
Kang geeft de bal voor. Ngee rent richting de bal. Teoh begaat een overtreding. Ngee moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ngee kan niet meer verder spelen. Aw komt het veld opgelopen.

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kang met de inworp. Koh heeft problemen om de bal te vangen. Kian bereikt de bal nog maar net als eerste. Kian geeft een lange en hoge pass. Poh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Mahameru passt de bal met de wreef. Muniady bereikt de bal nog maar net als eerste. Hon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hon krijgt een gele kaart. Muniady is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kang zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Aw rent richting de bal. Aw schiet op doel. Daar is Chow, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hplikethesauce 51%, United Hendon 49%.
hplikethesauce - United Hendon 0:1