Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
United Hendon Blue Theatre
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 15.8
slecht Schieten hopeloos
zwak Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Inworp. Nan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chandran met een sublieme pass. Lau rent richting de bal. Lau schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Nan is nu in balbezit. Muniady onderschept slim de pass. Muniady passt de bal met de wreef. Kian rent richting de bal. Kian geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Chandran bereikt de bal nog maar net als eerste. Muniady bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuek haalt uit met een fantastische trap. Muzapar onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Esawaran onderschept slim de pass. Aw is nu in balbezit. Aw haalt uit met een fantastische trap. Kuek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Hendon - Blue Theatre 1:0

33e minuut.
Muniady geeft de bal voor. Daar is Yeo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yeo passt de bal zonder na te denken. Lau rent richting de bal. Lau schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Chang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Hendon 57%, Blue Theatre 43%.
United Hendon - Blue Theatre 1:0

58e minuut.
Kian verovert de bal door een tackle van achteren. Kian met een sublieme pass. Daar is Kumavelu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aw rent richting de bal. Aw draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Teng trapt de bal weg. Ling speelt de bal door. Klungelig pakt Kumavelu de bal. Aw verovert de bal door een tackle van achteren. Aw schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Daar is Esawaran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuek rent richting de bal. Kuek passt de bal zonder na te denken. Aw is nu in balbezit. Aw draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Jayakumar met een sublieme pass. Muniady heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Chandran zijn tegenspeler op de grond. Chandran krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Ling rent richting de bal. Muniady rent richting de bal. Ling verovert de bal door een tackle van achteren. Ling haalt uit met een fantastische trap. Chang maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
United Hendon - Blue Theatre 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Hendon 47%, Blue Theatre 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
United Hendon - Blue Theatre 1:1