Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zaimar FT Kalium Payalebar
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 15.9
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Tee bereikt de bal nog maar net als eerste. Tze Law bereikt de bal nog maar net als eerste. Murugan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tze Law is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tze Law neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tze Law bereikt de bal nog maar net als eerste. Tze Law draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Ganabathy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban onderschept slim de pass. Ban speelt de bal door. Yeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zaimar FT - Kalium Payalebar 1:0

22e minuut.
Yeo heeft problemen om de bal te vangen. Siow rent richting de bal. Yeo verovert de bal door een tackle van achteren. Ban rent richting de bal. Ban haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Soh kopt de bal weg. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Siow rent richting de bal. Yeo rent richting de bal. Yeo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jayakumar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaimar FT - Kalium Payalebar 2:0

28e minuut.
Murthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Murthy met een sublieme pass. Yeo rent richting de bal. Ban is nu in balbezit. Ban haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Chang geeft de bal voor. Voon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Siew is nu in balbezit. Voon is nu in balbezit. Voon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Murthy passt de bal zonder na te denken. Tze Law is nu in balbezit. Tze Law passt de bal zonder na te denken. Murthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Murthy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Jayakumar met een sublieme pass. Inworp. Kok zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Tze Law passt de bal zonder na te denken. Voon is nu in balbezit. Tee begaat een overtreding. Tee krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaimar FT 40%, Kalium Payalebar 60%.
Zaimar FT - Kalium Payalebar 2:0

54e minuut.
Tze Law met een sublieme pass. Voon bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee verovert de bal door een tackle van achteren. Tze Law verovert de bal door een tackle van achteren. Tze Law haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaimar FT - Kalium Payalebar 2:1

57e minuut.
Siow heeft problemen om de bal te vangen. Ban verovert de bal door een tackle van achteren. Ban probeert naar een medespeler te passen. Yeo is nu in balbezit. Yeo haalt uit met een fantastische trap. Jayakumar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaimar FT - Kalium Payalebar 3:1

67e minuut.
Devan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Murthy met een snelle inworp. Ban is nu in balbezit. Ban draait met de bal, schiet en ... Jayakumar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Yap bereikt de bal nog maar net als eerste. Kok bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yap. Yap krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaimar FT 46%, Kalium Payalebar 54%.
Zaimar FT - Kalium Payalebar 3:1