Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Smoke United Colosseum DeReservoir
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 16
poor Schieten hopeless
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Kanesh is nu in balbezit. Poh onderschept slim de pass. Poh speelt de bal door. Liew bereikt de bal nog maar net als eerste. Liew haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Nagaraja bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Nagaraja zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Liew bereikt de bal nog maar net als eerste. Liew haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Wong geeft de bal voor. Liew rent richting de bal. Lai is nu in balbezit. Liew is nu in balbezit. Liew haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smoke United - Colosseum DeReservoir 1:0

20e minuut.
Kanesh geeft de bal voor. Inworp. Kim zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Liew is nu in balbezit. Liew geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Klungelig pakt Chow de bal. Liew is nu in balbezit. Liew passt de bal in één keer door. Lai rent richting de bal. Lai schiet op doel. Nandan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Muzapar geeft de bal voor. Nagaraja probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nagaraja geeft een lange en hoge pass. Lai is nu in balbezit. Lai haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Smoke United - Colosseum DeReservoir 2:0

37e minuut.
Leo rent richting de bal. Met opzet legt Lai zijn tegenspeler op de grond. Leo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Leo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Chee is nu in balbezit. Chee haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Poh is nu in balbezit. Kanesh rent richting de bal. Kanesh speelt de bal door. Chong heeft problemen om de bal te vangen. Chong draait met de bal, schiet en ... Yee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Poh met een sublieme pass. Poh rent richting de bal. Poh met een sublieme pass. Lai rent richting de bal. Lai schiet op doel. Nandan bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Yee probeert naar een medespeler te passen. Poh probeert naar een medespeler te passen. Lai bereikt de bal nog maar net als eerste. Lai haalt uit met een fantastische trap. Ong probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smoke United 41%, Colosseum DeReservoir 59%.
Smoke United - Colosseum DeReservoir 2:0

49e minuut.
Chong rent richting de bal. Chee bereikt de bal nog maar net als eerste. Chong bereikt de bal nog maar net als eerste. Chee bereikt de bal nog maar net als eerste. Chee draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Woo onderschept slim de pass. Liew bereikt de bal nog maar net als eerste. Liew met een sublieme pass. Nagaraja rent richting de bal. Nagaraja speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Chow geeft een lange en hoge pass. Chong probeert de bal met de borst te controleren. Muzapar bereikt de bal nog maar net als eerste. Chong onderschept slim de pass. Chong schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Poh bereikt de bal nog maar net als eerste. Chee onderschept slim de pass. Chee passt de bal met de wreef. Chong is nu in balbezit. Chong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Smoke United - Colosseum DeReservoir 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smoke United 44%, Colosseum DeReservoir 56%.
Smoke United - Colosseum DeReservoir 2:1