Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jav FC Valley Field
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
17 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16
poor Schieten average
poor Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Kuan verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Murugan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tze Law rent richting de bal. Tze Law haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jav FC - Valley Field 1:0

7e minuut.
Muharam onderschept slim de pass. Teo verovert de bal door een tackle van achteren. Oh bereikt de bal nog maar net als eerste. Teo onderschept slim de pass. Teo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Guan passt de bal met de wreef. Tze Law is nu in balbezit. Tze Law haalt uit met een fantastische trap. How werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Tan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jav FC - Valley Field 2:0

13e minuut.
Mogan bereikt de bal nog maar net als eerste. Siow bereikt de bal nog maar net als eerste. Siow passt de bal met de wreef. Tze Law bereikt de bal nog maar net als eerste. Tze Law schiet op doel. How probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Jav FC - Valley Field 3:0

14e minuut.
Murugan geeft een hoge lob. Muharam bereikt de bal nog maar net als eerste. Muharam met een sublieme pass. Tze Law bereikt de bal nog maar net als eerste. Tze Law haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Muharam bereikt de bal nog maar net als eerste. Asngari verovert de bal door een tackle van achteren. Teo speelt de bal door. Eng rent richting de bal. Eng schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Guan is nu in balbezit. Guan passt de bal met de wreef. Tze Law bereikt de bal nog maar net als eerste. Tze Law schiet op doel. Tan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Chin met een sublieme pass. Murugan is nu in balbezit. Murugan passt de bal zonder na te denken. Guan bereikt de bal nog maar net als eerste. Guan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jav FC - Valley Field 4:0

44e minuut.
Lee rent richting de bal. Guan rent richting de bal. Guan passt de bal in één keer door. Tze Law bereikt de bal nog maar net als eerste. Tze Law haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jav FC 34%, Valley Field 66%.
Jav FC - Valley Field 4:0

70e minuut.
Asngari speelt de bal door. Teo bereikt de bal nog maar net als eerste. Teo passt de bal in één keer door. Eng is nu in balbezit. Eng draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Magesvari geeft een hoge lob. Eng is nu in balbezit. Muharam verovert de bal door een tackle van achteren. Teo onderschept slim de pass. Teo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Tze Law speelt de bal door. Siow bereikt de bal nog maar net als eerste. Siow geeft een hoge lob. Guan rent richting de bal. Guan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Siow verovert de bal door een tackle van achteren. Siow speelt de bal door. Guan is nu in balbezit. Tze Law is nu in balbezit. Tze Law schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Tan bereikt de bal nog maar net als eerste. Guan onderschept slim de pass. Guan draait met de bal, schiet en ... How probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Guan passt de bal in één keer door. Tze Law is nu in balbezit. Kuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tze Law onderschept slim de pass. Tze Law schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jav FC 42%, Valley Field 58%.
Jav FC - Valley Field 4:0