Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zulmet Khudra Mecnun Gabal
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
18 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 17
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Masmoudi kopt de bal weg. Daar is Bin-Amin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Swayeh is nu in balbezit. Swayeh haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hmida de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Klungelig pakt Rapp de bal. Chaâbane is nu in balbezit. Swayeh rent richting de bal. Swayeh haalt uit met een fantastische trap. Fekhi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Chabbi is nu in balbezit. Chaâbane rent richting de bal. Chabbi begaat een overtreding. Chaâbane raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

14e minuut.
Swayeh rent richting de bal. Rapp begaat een overtreding. Swayeh is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Boujelbene zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Swayeh springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Chaâbane rent richting de bal. Chabbi rent richting de bal. Chaâbane tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chaâbane krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Daar is Swayeh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chaâbane rent richting de bal. Bin-Amin rent richting de bal. Swayeh verovert de bal door een tackle van achteren. Swayeh haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Rapp probeert naar een medespeler te passen. Bin-Amin is nu in balbezit. Bin-Amin geeft een lange en hoge pass. Daar is Sahbani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sahbani haalt uit met een fantastische trap. Salim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zulmet Khudra 39%, Mecnun Gabal 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zulmet Khudra - Mecnun Gabal 0:0

47e minuut.
Ghodhbane met de inworp. Chaâbane is nu in balbezit. Chaâbane geeft de bal voor. Kriden bereikt de bal nog maar net als eerste. Kriden haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kriden met een snelle inworp. Chaâbane geeft een lange en hoge pass. Ghodhbane rent richting de bal. Ghodhbane haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Chabbi rent richting de bal. Chaâbane verovert de bal door een tackle van achteren. Chaâbane probeert naar een medespeler te passen. Swayeh rent richting de bal. Swayeh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Chaâbane bereikt de bal nog maar net als eerste. Swayeh bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaâbane is nu in balbezit. Swayeh bereikt de bal nog maar net als eerste. Swayeh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zulmet Khudra - Mecnun Gabal 1:0

72e minuut.
Khaled probeert naar een medespeler te passen. Chaâbane bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahbani begaat een overtreding. Sahbani krijgt een gele kaart. Chaâbane raakt geblesseerd tijdens het duel. Boujelbene met een snel genomen vrije trap. Swayeh bereikt de bal nog maar net als eerste. Swayeh haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Zulmet Khudra - Mecnun Gabal 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zulmet Khudra 51%, Mecnun Gabal 49%.
Zulmet Khudra - Mecnun Gabal 2:0