Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Harika Burtuqal Tikniyen Maalaka
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.1
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Zafajar met een harde bal richting middenveld. Husni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahir is nu in balbezit. Husni onderschept slim de pass. Husni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Debelle probeert naar een medespeler te passen. Husni is nu in balbezit. Debelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Husni verovert de bal door een tackle van achteren. Husni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Rashad probeert naar een medespeler te passen. Hanzali is nu in balbezit. Hanzali passt de bal met de wreef. Ismat is nu in balbezit. Ismat draait met de bal, schiet en ... Bin-Amin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Bin-Amin trapt de bal weg van het doel. Rashad heeft problemen om de bal te vangen. Yazdanyar probeert naar een medespeler te passen. Jalal is nu in balbezit. Jalal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Harika Burtuqal - Tikniyen Maalaka 1:0

24e minuut.
Rashad verovert de bal door een tackle van achteren. Husni is nu in balbezit. Husni geeft de bal voor. Klungelig pakt Jalal de bal. Jalal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Debelle heeft problemen om de bal te vangen. Ismat bereikt de bal nog maar net als eerste. Ismat met een sublieme pass. Hanzali rent richting de bal. Hanzali schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Rashad is nu in balbezit. Husni onderschept slim de pass. Husni speelt de bal door. Jalal is nu in balbezit. Jalal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Harika Burtuqal - Tikniyen Maalaka 2:0

35e minuut.
Zahir bereikt de bal nog maar net als eerste. Husni verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rashad. Rashad krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harika Burtuqal 41%, Tikniyen Maalaka 59%.
Harika Burtuqal - Tikniyen Maalaka 2:0

46e minuut.
Ismat met een sublieme pass. Juma is nu in balbezit. Juma probeert naar een medespeler te passen. Hanzali rent richting de bal. Hanzali schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Tiabi met een sublieme pass. Yazdanyar controleert de bal met de borst. Yazdanyar met een sublieme pass. Hanzali bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanzali draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Wahib geeft de bal voor. Rashad heeft problemen om de bal te vangen. Husni bereikt de bal nog maar net als eerste. Husni haalt uit met een fantastische trap. Shadi Fahmi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Obeid verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Salim geeft de bal voor. Ismat bereikt de bal nog maar net als eerste. Ismat met een sublieme pass. Hanzali bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanzali schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Salim rent richting de bal. Ziadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Salim tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salim krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harika Burtuqal 44%, Tikniyen Maalaka 56%.
Harika Burtuqal - Tikniyen Maalaka 2:0