Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Macit Burtuqal Zulmet Karori
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


4e minuut.
Talal geeft een hoge lob. Sadiq rent richting de bal. Sadiq haalt uit met een fantastische trap. Ramadan rent richting de bal. Ramadan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Mido rent richting de bal. Na`im is nu in balbezit. Na`im passt de bal in één keer door. Essaifi bereikt de bal nog maar net als eerste. Essaifi draait met de bal, schiet en ... Abd-al-Wahab kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Al-Makajid met de inworp. Abd-al-Wahab speelt de bal door. Imam is nu in balbezit. Essaifi verovert de bal door een tackle van achteren. Essaifi draait met de bal, schiet en ... Abd-al-Wahab bokst de bal weg.

23e minuut.
AhmadAla passt de bal in één keer door. Imam probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sadiq, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al-Makajid is nu in balbezit. Al-Makajid geeft een hoge lob. Abd-al-Wahab probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Suhayl onderschept slim de pass. Suhayl passt de bal in één keer door. Daar is Izz-al-Din, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rais rent richting de bal. Rais draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Manar geeft een hoge lob. Mido probeert de bal aan de voet te houden. Suhayl rent richting de bal. Essaifi rent richting de bal. Essaifi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Macit Burtuqal - Zulmet Karori 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Macit Burtuqal 40%, Zulmet Karori 60%.
Macit Burtuqal - Zulmet Karori 1:0

59e minuut.
Latfayak is nu in balbezit. Suhayl bereikt de bal nog maar net als eerste. Suhayl passt de bal in één keer door. Essaifi bereikt de bal nog maar net als eerste. Essaifi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Ait Lahcen geeft de bal voor. Abd-al-Wahab kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Latfayak de bal onder controle te krijgen. Essaifi bereikt de bal nog maar net als eerste. Essaifi draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Izz-al-Din bereikt de bal nog maar net als eerste. Izz-al-Din geeft een lange en hoge pass. Suhayl kopt de bal weg. Rais bereikt de bal nog maar net als eerste. Rais haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Macit Burtuqal 53%, Zulmet Karori 47%.
Macit Burtuqal - Zulmet Karori 1:0