Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kaşmir Mohit AL-AHLI
Normal Tactiek 442
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18.4
slecht Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Ihab met een sublieme pass. Atif is nu in balbezit. Hatim tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hatim krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Ihab verovert de bal door een tackle van achteren. El Shazly rent richting de bal. Asma bereikt de bal nog maar net als eerste. El Shazly is nu in balbezit. El Shazly schiet op doel. Lojanazi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Ihab onderschept slim de pass. Ihab met een sublieme pass. El Shazly is nu in balbezit. Hussain is nu in balbezit. Hussain draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Ma`mun bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadl verovert de bal door een tackle van achteren. Fadl passt de bal zonder na te denken. Hussain is nu in balbezit. Hussain schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaşmir Mohit - AL-AHLI 1:0

41e minuut.
Na een snelle pass probeert Tuama de bal onder controle te krijgen. Ma`mun rent richting de bal. Ma`mun passt de bal met de wreef. Simidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Simidi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaşmir Mohit 37%, AL-AHLI 63%.
Kaşmir Mohit - AL-AHLI 1:0

49e minuut.
Nur geeft een lange en hoge pass. Inworp. Izz-al-Din zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. El Shazly bereikt de bal nog maar net als eerste. El Shazly schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Simidi rent richting de bal. Fehik rent richting de bal. Fehik passt de bal met de wreef. Ma`mun is nu in balbezit. Ma`mun schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Tuama bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuama geeft een hoge lob. Hussain kopt de bal weg. El Shazly bereikt de bal nog maar net als eerste. El Shazly schiet op doel. Lojanazi bokst de bal weg.

63e minuut.
Ihab schiet op doel. Doeltrap. Lojanazi trapt de bal weg. Ma`mun rent richting de bal. Ma`mun haalt uit met een fantastische trap. El-Suleiman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Izz-al-Din zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. El Shazly bereikt de bal nog maar net als eerste. El Shazly passt de bal met de wreef. Sadiq bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadiq schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaşmir Mohit 41%, AL-AHLI 59%.
Kaşmir Mohit - AL-AHLI 1:0