Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kaşmir Mohit Sochen Qalb
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Izz-al-Din verovert de bal door een tackle van achteren. Izz-al-Din geeft een hoge lob. Hussain rent richting de bal. Hussain schiet op doel. Na een snelle pass probeert Adjoulnija de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaşmir Mohit - Sochen Qalb 1:0

14e minuut.
Ihab is nu in balbezit. Benhalima onderschept slim de pass. Benhalima speelt de bal door. Abu Zeid bereikt de bal nog maar net als eerste. Abu Zeid schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Benhalima is nu in balbezit. Benhalima passt de bal met de wreef. Abu Zeid bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Abu Zeid de bal. Abu Zeid schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kaşmir Mohit - Sochen Qalb 1:1

40e minuut.
Ahmed onderschept slim de pass. Na`im bereikt de bal nog maar net als eerste. Na`im speelt de bal door. Abu Zeid rent richting de bal. Abu Zeid draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kubane is nu in balbezit. Kubane geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hussain neemt de hoekschop. Abu Zeid is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaşmir Mohit 55%, Sochen Qalb 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kaşmir Mohit - Sochen Qalb 1:1

62e minuut.
Fadl rent richting de bal. Fadl met een sublieme pass. Sadiq met een sublieme pass. El Shazly is nu in balbezit. El Shazly haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Ihab is nu in balbezit. Ihab geeft een lange en hoge pass. Hussain rent richting de bal. Hussain schiet op doel. Kamil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Fehik geeft de bal voor. Mamduh kopt de bal weg. Fehik heeft problemen om de bal te vangen. Abu Zeid bereikt de bal nog maar net als eerste. Abu Zeid haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Tuama bereikt de bal nog maar net als eerste. El Shazly is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Benhalima. Benhalima krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Hussain verovert de bal door een tackle van achteren. Hussain geeft de bal voor. Fehik bereikt de bal nog maar net als eerste. Abu Zeid onderschept slim de pass. Abu Zeid schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaşmir Mohit - Sochen Qalb 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaşmir Mohit 52%, Sochen Qalb 48%.
Kaşmir Mohit - Sochen Qalb 1:2