Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Taroudant Oo.WAC.oO
343 Tactiek 541
57% Balbezit 43%
28% Spel op eigen helft 72%
21 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.3 gemiddelde waardering 21
zeer goed Schieten slecht
goed Passen waardeloos
solide Verdedigen zwak


8e minuut.
Hamdaoui rent richting de bal. Conejo rent richting de bal. Benabdellah verovert de bal door een tackle van achteren. Benabdellah geeft een hoge lob. El-Talhaoui springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Hamdaoui passt de bal met de wreef. El-Talhaoui rent richting de bal. El-Talhaoui passt de bal in één keer door. Nasri is nu in balbezit. Nasri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Fontora bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamdaoui verovert de bal door een tackle van achteren. Grau rent richting de bal. Hamdallah bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamdallah speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Ouhssine geeft een lange en hoge pass. Conejo is nu in balbezit. El-Talhaoui verovert de bal door een tackle van achteren. El-Talhaoui draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Benabdellah met een snelle inworp. Hamdaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamdaoui passt de bal in één keer door. El-Talhaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Talhaoui haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Taroudant - Oo.WAC.oO 1:0

28e minuut.
Daar is Hamdaoui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamdaoui passt de bal in één keer door. El-Talhaoui rent richting de bal. El-Talhaoui schiet op doel. Báez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Nasri is nu in balbezit. Nasri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Ghandouri verovert de bal door een tackle van achteren. Ghandouri speelt de bal door. Daar is Benmbarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dziedzic rent richting de bal. Dziedzic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Taroudant - Oo.WAC.oO 1:1

33e minuut.
Faraj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fontora verovert de bal door een tackle van achteren. El-Talhaoui is nu in balbezit. El-Talhaoui draait met de bal, schiet en ... Conejo probeert de bal aan de voet te houden. Báez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Łachacz is nu in balbezit. Łachacz geeft de bal voor. Rajakaltio probeert de bal met de borst te controleren. Nasri rent richting de bal. Nasri schiet op doel. Báez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Taroudant 28%, Oo.WAC.oO 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Taroudant - Oo.WAC.oO 1:1

46e minuut.
Fikri komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Chakir geeft een lange en hoge pass. Conejo bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Talhaoui onderschept slim de pass. El-Talhaoui draait met de bal, schiet en ... Báez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

64e minuut.
Dziedzic bereikt de bal nog maar net als eerste. Benmbarek verovert de bal door een tackle van achteren. Benmbarek geeft een lange en hoge pass. Nasri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasri haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Báez bokst de bal weg.

66e minuut.
Ghandouri rent richting de bal. Ghandouri geeft een hoge lob. Conejo kan de bal niet met de borst controleren. Nasri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Conejo de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Hamdallah bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamdallah passt de bal in één keer door. Conejo rent richting de bal. Nasri onderschept slim de pass. Nasri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Hamdallah passt de bal zonder na te denken. Hamdaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Łachacz begaat een overtreding. Łachacz krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Tellisaar is nu in balbezit. Tellisaar geeft de bal voor. Fontora bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamdaoui onderschept slim de pass. Hamdaoui draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Taroudant - Oo.WAC.oO 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Taroudant 28%, Oo.WAC.oO 72%.
FC Taroudant - Oo.WAC.oO 2:1