Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raja TaZaWa Kawkab MaRRaKeCH
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
weak Verdedigen hopeless


11e minuut.
El Assali probeert naar een medespeler te passen. Sellimi bereikt de bal nog maar net als eerste. El Ahmadi is nu in balbezit. Sellimi is nu in balbezit. Sellimi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raja TaZaWa - Kawkab MaRRaKeCH 0:1

14e minuut.
Zitouni verovert de bal door een tackle van achteren. Elkhalfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Elkhalfi passt de bal in één keer door. Nizari bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Raja TaZaWa - Kawkab MaRRaKeCH 1:1

35e minuut.
Sellimi rent richting de bal. Kaibous is nu in balbezit. Sellimi onderschept slim de pass. Sellimi haalt uit met een fantastische trap. El Makhloufi probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Qasemi geeft de bal voor. Inworp. El Khalifa met de inworp. Elkhalfi rent richting de bal. Elkhalfi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
El Assali rent richting de bal. El Assali probeert naar een medespeler te passen. Sellimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sellimi schiet op doel. Zwiwn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raja TaZaWa - Kawkab MaRRaKeCH 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raja TaZaWa 39%, Kawkab MaRRaKeCH 61%.
Raja TaZaWa - Kawkab MaRRaKeCH 1:2

47e minuut.
Zitouni is nu in balbezit. Alami tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zitouni is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zitouni zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nizari is nu in balbezit. Elkhalfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizari rent richting de bal. Nizari schiet op doel. Faraj bokst de bal weg.

49e minuut.
Kaibous geeft de bal voor. Alami is nu in balbezit. Mrani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mrani krijgt een gele kaart. Alami raakt geblesseerd tijdens het duel. Jomaoui zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sellimi rent richting de bal. Sellimi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
El Assali passt de bal zonder na te denken. Alami bereikt de bal nog maar net als eerste. Alami passt de bal zonder na te denken. Daar is El Ahmadi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El Ahmadi haalt uit met een fantastische trap. Paal!

80e minuut.
Jomaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Elkhalfi is nu in balbezit. Elkhalfi passt de bal zonder na te denken. Mrani rent richting de bal. Mrani haalt uit met een fantastische trap. Faraj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Raja TaZaWa - Kawkab MaRRaKeCH 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raja TaZaWa 46%, Kawkab MaRRaKeCH 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Raja TaZaWa - Kawkab MaRRaKeCH 2:2