Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Samut Songkhram Titans Murderball
Normal Tactiek test01
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 27.8
zwak Schieten matig
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Phosomboon passt de bal zonder na te denken. Benjathikul is nu in balbezit. Benjathikul schiet op doel. Klungelig pakt Chang lin de bal. Phosomboon rent richting de bal. Khachomprasart probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Phosomboon bereikt de bal nog maar net als eerste. Phosomboon draait met de bal, schiet en ... Chang lin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Benjathikul rent richting de bal. Benjathikul schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Panturarranasriyothin rent richting de bal. Intharapradit bereikt de bal nog maar net als eerste. Sripan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sripan krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Pargonai kopt de bal weg. Chang lin kan de bal niet met de borst controleren. Phosomboon rent richting de bal. Phosomboon schiet op doel. Khachomprasart probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Boontupthai bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Boontupthai met een snelle inworp. Intharapradit bereikt de bal nog maar net als eerste. Intharapradit draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samut Songkhram Titans 59%, Murderball 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Samut Songkhram Titans - Murderball 0:0

56e minuut.
Benjathikul bereikt de bal nog maar net als eerste. Benjathikul speelt de bal door. Pargonai controleert de bal met de borst. Phosomboon rent richting de bal. Phosomboon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Samut Songkhram Titans - Murderball 0:1

71e minuut.
Panturarranasriyothin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sripan probeert naar een medespeler te passen. Pargonai is nu in balbezit. Benjathikul verovert de bal door een tackle van achteren. Benjathikul haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Sripan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sripan probeert naar een medespeler te passen. Benjathikul probeert naar een medespeler te passen. Phosomboon rent richting de bal. Phosomboon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Yau is nu in balbezit. Yau passt de bal met de wreef. Benjathikul speelt de bal door. Phosomboon is nu in balbezit. Phosomboon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Samut Songkhram Titans - Murderball 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samut Songkhram Titans 65%, Murderball 35%.
Samut Songkhram Titans - Murderball 0:2